Keystone logo

11 Online MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed

Færdiggørelse en MBA-program er ofte en god måde at få en konkurrencefordel i dagens arbejdsmarked. Det kan være afsluttet i så lidt som et år, og der er mange fleksible studiemuligheder til rådighed, der tillader de studerende at kombinere arbejde og studere. Lærde få praktiske færdigheder, der kan hjælpe dem lykkes i den moderne forretningsverden.

Hvad er en online MBA i Tourism? Turisme er en af ​​de største og hurtigst voksende industrier i verden. Internationale ankomster forventes at nå to milliarder i 2030. En MBA i turisme-program forbereder de studerende til en række roller i turistindustrien. Program deltagerne får en solid forståelse af de forskellige faktorer, der påvirker turismen på lokalt og globalt plan samt praktiske business administration kurser. Kurserne kan omfatte ledelsesadfærd, organisatorisk adfærd, marketing, erhvervsret, tværkulturel ledelse, turisme ledelse og bæredygtighed.

Med en MBA i turisme, kandidater normalt finde sig selv med den unikke fordel at forstå de komplicerede af business management, og hvordan til at gennemføre bedste praksis inden for turistindustrien. De får også livsfærdigheder såsom lederskab.

Programmets varighed, instituttets placering, og den enkelte skoles undervisningsafgifter politikker alle diktere de endelige omkostninger ved en MBA-program. For præcise oplysninger om omkostninger og muligheder finansielle støtte, skal du kontakte skolens indlæggelser kontor.

Den brede uddannelse modtaget i en MBA-program med speciale i turisme betyder, at kandidater ofte befinder sig parat til at tage på en lang række roller i sektoren. Den internationale karakter giver også muligheder for at rejse eller endda flytte til udlandet. Dette er en industri, der opfordrer dig til at tage ferie.Efter eksamen, kan jobmuligheder omfatter turisme marketing manager, driftschef, hotel manager og forretningsudvikling koordinator.

Turisme er en global industri, så der er muligheder for at studere en MBA i Turisme hele verden. Studere online giver dig mulighed for at bo og selv arbejde i én destination mens han studerede i en anden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.