Keystone logo

6 Online MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online MBA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme

Fokus på at kombinere teoretisk viden med praktiske business administration færdigheder gør en MBA en forudsætning for mange management-stillinger. En MBA er normalt afsluttet i et eller to år, og kan studeres fuld- eller deltid. Det er også muligt at vælge en specialisering i tillæg til kerneforretningen klasser.

Hvad er en online MBA i Tourism Management? En Master i Business Administration med speciale i turisme management er en postgraduat grad designet til at forberede folk til lederstillinger i turisterhvervet. Det ofte kombinerer klasser som marketing, organisatorisk adfærd, økonomi og regnskab, ledelse og forvaltning med kurser specifikt vedrører turistindustrien. Studerende kan lære specifikke teknikker, der forbereder dem til at arbejde i tværkulturelle situationer i et internationalt miljø.

Kandidater med en MBA i Tourism Management ofte drage fordel af de praktiske lederevner erfaringer fra MBA samt en dybdegående forståelse af turistindustrien. Det gør som regel dem meget ønskeligt af arbejdsgiverne.

Online MBA varierer i pris, afhængigt af den valgte skole, placering og programmets varighed. Det er vigtigt at forstå de nøjagtige omkostninger ved et program, før du anvender, så kontakte indlæggelser kontor af dit valgte skolen direkte.

Kandidater af en MBA i Tourism Management-programmet befinder sig ind i en af ​​de hurtigst voksende industrier i verden. De kan arbejde i eksotiske steder og ofte få høj tilfredshed fra deres job. Positioner kan omfatte destination marketing manager, eco lodge manager, Business Development Manager og driftschef. Mange kandidater ofte vælger at starte deres egen turistvirksomheder.

Studere en MBA online kan give dig fleksibilitet til at arbejde dine studier i din daglige rutine. Studerende kan opfylde familiemæssige forpligtelser eller hold fuldtidsbeskæftigelse mens forfølge deres grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.