Keystone logo

5 Online MBA Programmer i Journalistik og massekommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Journalistik og massekommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online MBA Programmer i Journalistik og massekommunikation

Studerende, der opgraderer med en Master of Business Administration (MBA) grad har normalt brugt cirka to års studier i en særlig koncentration af business administration. For at tilmelde dig i en MBA-program, må man først udfylde en bacheloruddannelse og har en bachelorgrad.

Hvad er en Online MBA i Media? Denne grad tildeles studerende, der har gennemført kurser, der fokuserer på moderne medier, herunder de virkninger, den har på dagens kultur, studiet af øjeblikket nye medier, de forretningsmæssige aspekter af medier, ledelse og produktion. Klasser kan omfatte strategisk planlægning, global forretning, økonomi filmindustrien, global media marketing og musikudgivelse. Online-programmer har tendens til at være fleksible, så en studerende at gennemføre en vej, der vil opfylde hans eller hendes karrieremål.

Fordelene ved at udfylde denne grad program overstige fordelene lært i et klasseværelse.Ved at studere medier, kan eleverne lære at være mere kræsne af medierne og den måde, det er delt, samt hvordan det påvirker mennesker og samfund.

De økonomiske omkostninger ved medieprogrammer afhænger af, hvilken institution en studerende indskriver i. Omkostningerne kan variere betydeligt, så en potentiel studerende skal forske i programmer, der interesserer ham eller hende grundigt, inden du foretager en forpligtelse. Online-programmer kan spare penge, på grund af det faktum, at ingen flytning eller pendler er nødvendig.

Kandidater med en MBA i Media kan finde sig i høj efterspørgsel, når de begynder deres jobsøgning. Mulige karrieremuligheder kan omfatte at blive en marketingchef, salgsdirektør, kampagner producer, executive manager og mere. Denne spirende og stadigt skiftende felt er ofte meget konkurrencepræget, hvilket kan give kandidaten med en MBA den største chance for at sikre de bedste arbejdspladser. Ud over at klatre corporate stigen, nogle kandidater vælger for yderligere at fremme deres uddannelse.

Forfølge en kandidatgrad er en spændende skridt at tage i ens karriere. Vil vide mere om et program, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.