Keystone logo

37 Online MBA Programmer i Økonomi Finans 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (37)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online MBA Programmer i Økonomi Finans

En MBA eller MBA, er en kandidatgrad, der angiver en studerende har lært en hel del om virksomhedsledelse. Generelt forfølge en bachelorgrad, dette studium kræver typisk omkring to år at færdiggøre. Det kan tilbydes over internettet, så eleverne kan tage online kurser uden fysisk at deltage i et universitet.

Så hvad er en online MBA i finansiering? Denne type grad giver eleverne mulighed for at lære en hel del om, hvordan virksomhederne tjener, bruge og administrere penge. Studerende kan lære om emner som økonomi, budgettering, regnskab, beslutningstagning, business planlægning, finansiel modellering, og investere. I mange tilfælde kan de også dække emner generelt relateret til business administration, såsom ledelse, personaleledelse, etik, forretningsstrategier, forskningsmetoder, og markedsføring.

Mange fordele kan opnås fra at forfølge en af ​​disse grader.For eksempel kan de studerende være i stand til at skærpe deres lederskab, kommunikation, kritisk tænkning, problemløsning, eller strategisk planlægning færdigheder, der kan tjene dem godt i en fremtidig karriere. Desuden er denne avancerede grad er en glimrende måde at forbedre din karriere kvalifikationer.

Mange business-studerende er nysgerrig prisen for en MBA. Den samlede pris vil afhænge af en række forskellige faktorer og bør drøftes med din institutions finansielle kontor. Vær sikker på at gøre din forskning inden du tilmelder dig.

Mange forskellige karrierer er åbne for dem med en MBA i finansiering. De fleste studerende vælger at gå ind i business management, hvilket betyder, at de kan ende med at arbejde inden for en bred vifte af industrier, såsom produktion, underholdning, kommunikation, teknologi, transport, eller detailhandel, for at nævne et par stykker. Kandidater kan gå videre til at blive revisorer, virksomhedsledere, konsulenter, analytikere, eller endda virksomhedsejere.

Hvis du ønsker at tjene en finansiel MBA, starte her. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.