Keystone logo

54 Online MBA Programmer i Økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Økonomi
Studieområde
  • Økonomi (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online MBA Programmer i Økonomi

For folk med erhvervserfaring ønsker at tage det næste skridt i deres karriere, eller nyuddannede, der ønsker en konkurrencefordel, en MBA er en stor mulighed. En MBA er en post-graduate grad program designet til at give kandidater alt, hvad de har brug for at tackle en ledende stilling.

Hvad er en online MBA i økonomi? Dette graduate Uddannelsen kombinerer viden om business administration processer med forståelsen af ​​økonomien på kernen i enhver organisation. Ideen er at forstå, hvordan de to dele - business og økonomi - mødes til den vellykkede drift af en virksomhed, og hvordan de passer ind i den globale økonomiske struktur som helhed. Klasser kan omfatte mikroøkonomi, makroøkonomi, statistik, marketing og forretningsstrategi.

Med den opnåede viden efter endt en MBA i økonomi, kandidater har et unikt perspektiv på erhvervsklimaet.Deres stærk forståelse af forretningen organisationsstruktur og operationer giver dem mulighed for at se det store billede og bedre løse en virksomheds behov.

omkostninger Program varierer meget baseret på, om du er en international studerende, varigheden af ​​graden og individuelle studieafgifter. For information om, hvor meget dit program vil koste, forske de specifikke skoler, du er interesseret i.

På grund af den brede viden fra en MBA i økonomi-program, kandidater befinder sig kvalificeret til at tage på en række roller. Dette øger deres odds for at blive ansat. Nogle jobs, som kandidater omfatter økonom, finansiel analytiker, revisor, børsmægler, statistiker og risiko analytiker. Der er også muligheder for at arbejde for små virksomheder eller store virksomheder, eller at starte et konsulentfirma.

At vælge at gøre din MBA i økonomi online åbner op for en verden af ​​muligheder.Uddannelsesinstitutioner over hele kloden tilbyde dette program med muligheder, der kan passe omkring din livsstil og behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.