Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Online Kandidat Programmer i Selskabsledelse 2023

6 Online Kandidat Programmer i Selskabsledelse 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en sekundær akademisk grad, der normalt fokuserer på et enkelt emne til udelukkelse af de fleste andre. Den specialiserede grad giver den studerende mulighed for at demonstrere en beherskelse af emnet i slutningen af ​​kurserne.

Hvad er en Master i Corporate Governance? En kandidatgrad i corporate governance fokuserer ofte på risikostyring, overholdelse af selskabsret og interne kontroller. Kurser er typisk koncentreret om virksomhedskoncepter og -problemer, tilsyn med finansielle markeder og inkonsekvens og systemforbedring. Studerende, der ønsker at arbejde i store virksomheder, kan også finde klasser om fredelig konfliktløsning og mægling, kooperativ ledelse og organisation og virksomhedssikkerhed.

Kandidater med en kandidatgrad i corporate governance har ofte exceptionelle mennesker færdigheder. De har tendens til at være trygge foran store grupper af mennesker, kommunikerer godt og har fremragende organisatoriske færdigheder. Disse evner kan forbedre en studerendes personlige forhold, arbejdskvalitet og muligheder for karriereudvikling.

Klasser på universiteterne varierer i pris afhængigt af det valgte program og længden af ​​klasserne. På grund af denne variation foreslås det, at potentielle studerende kontakter deres valgte skole og beder om en liste over programomkostninger.

Kandidater med en kandidatgrad i corporate governance har ofte allerede executive eller andre højtstående stillinger inden for et firma og søger grad at forbedre deres forståelse af erhvervslivet bedre. For de, der endnu ikke er ledere, er forretningsverdenen overflod med prestigefyldte karrieremuligheder i forskellige forretningsområder som teknologi, lægemidler og hospitaler. Mange kandidater finder også sig selv at søge karriere som internationale virksomhedsledere eller virksomhedsledere. De, der ønsker at specialisere sig i ledelsesmæssig støtte, kan finde arbejde som executive assistenter til øverste ledere eller bestyrelsesmedlemmer.

Kurser for at optage en kandidatgrad i corporate governance kan findes i universiteter over hele verden, hvilket gør det nemt for travle arbejder studerende at forfølge en sekundær grad. For at starte processen, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • Ledelsesstudier
 • Selskabsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat