Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 20 Online Kandidat Programmer i Regnskabsføring 2023

20 Online Kandidat Programmer i Regnskabsføring 2023

Oversigt

Master of Accounting kandidater er kvalificeret til at vurdere, analysere og formidle finansielle oplysninger om en virksomhed til interessenter, der beviser deres færdigheder til at være særdeles værdifuldt eller endog uundværlig. Oplyse alle aspekter af virksomhedernes finansielle miljø og markeder, udvikle elevernes 'forståelse af likviditetsstyring, kapitalstruktur og markedet teori Master i Regnskab online-programmer. Områder af koncentration inden for en Master i Regnskab online program kan omfatte Treasury Management og etik, finansielle markeder og institutioner, International Corporate Finance, Strategic Finance Practice, informationsteknologi og Revision.

Master i Regnskab online grad programmer vil bygge på forudgående viden og erfaring fra en bachelor 's grad i et beslægtet emne. Gode ​​færdigheder i undervisningssproget er også en forudsætning, hvilket kan være nødvendigt at være bevist ved en undersøgelse.Den web-baserede undersøgelse tilstand giver en høj grad af fleksibilitet, når det kommer til kursus planlægning, hvilket gør en Master i Regnskab online det optimale valg til bearbejdning af fagfolk, der søger at udvikle deres viden og færdigheder samtidig med at tilføje en konkurrencefordel for deres ekspertise.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan anvende til at tilmelde sig en Master i Regnskab online program på en af ​​de udvalgte universiteter og handelshøjskoler nedenfor, skal du blot rulle ned og klikke for at læse mere. Du kan anmode om oplysninger, der skal sendes til dig fra skolen direkte i blot ét minut!

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
Studieområde
  • Økonomi (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat