Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Online Kandidat Programmer i Menneskerettigheder 2023

5 Online Kandidat Programmer i Menneskerettigheder 2023

Oversigt

Det er almindeligt for en studerende med en bachelorgrad at fortsætte efteruddannelsen og opnå en kandidatgrad. Normalt vil en kandidatgrad give videreuddannelse i den studerendes fagområde, og det kan åbne døre til mere specialiserede karriere.
Hvad er en mester i menneskerettigheder? Programmet læseplan for denne grad kan omfatte kurser i etik, økonomi, historie, religion og juridiske studier, udover klasser dækker mange aspekter af menneskerettighederne selv. Disse emner kan omfatte fattigdom, race, indvandring, køn og folkesundhed for blot at nævne nogle få. Specialisering i menneskerettigheder er ofte særlig tung i lovkurser vedrørende ovennævnte emner. Mange programmer giver også mulighed for, at de studerende vælger bestemte kurser baseret på deres personlige karrieremål og interesser.
På grund af de mange emner, der er omfattet af en menneskerettighedsmajor, kan den studerende lære meget om mange forskellige mennesker fra alle samfundslag. Med denne viden kan eleverne udnytte evnen til at empati med andre og se ting fra flere perspektiver, samt at opnå færdigheder i konfliktløsning.
Det er vigtigt at tage hensyn til omkostningerne ved valg af et program eller en skole. Dette kan variere fra skole til skole, så husk at finde ud af disse oplysninger, når du overvejer hvert program.
Menneskerettigheder majors ofte forfølge karriere som advokater, der repræsenterer personer, der har været ofre for krænkelser af borgerlige eller menneskerettigheder. Der er også en stigende efterspørgsel efter menneskerettighedseksperter i erhvervslivet, da flere virksomheder søger at håndhæve lighed og arbejdstagernes rettigheder på arbejdspladsen. Nogle andre vigtige facetter af menneskerettigheder involverer velgørenhedsarbejde og fundraising samt journalistik. Med teknologi, der øger bevidstheden om krænkelser af rettigheder over hele verden og den stigende fremgang af rettigheder for minoriteter, kan det være vigtigere end nogensinde for flere studerende at blive involveret i dette område.
Der er mange skoler over hele kloden, der tilbyder en kandidat i menneskerettigheder og muligheder for online studie. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Menneskerettigheder
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat