Keystone logo

11 Online Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Markedsføringsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Markedsføringsledelse
Studieområde
  • Markedsføring (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Markedsføringsledelse

Det er fælles for de studerende at fortsætte deres uddannelse efter at have modtaget en bachelor 's grad ved at forfølge en master ' s grad. Dette er en avanceret grad, der giver en mulighed for at udvide en 's viden på et bestemt område.

Hvad er en online Master i Marketing Management? Denne grad formidler avancerede markedsføring færdigheder til professionelle gennem et program tilbydes online, så de studerende har bekvemmeligheden ved at lære fra hvor som helst. Studerende tage kurser i markedsføring, herunder brand management, kommunikation, public relations, og strategisk markedsføring. De har også en mulighed for at forske i deres egen valgte koncentration inden for området, såsom at udvide deres viden om styring særlige begivenheder eller lancere nye produkter eller virksomheder. Programmerne uddanne de studerende i de nyeste marketing værktøjer og teknikker til at øge deres evne samtidig hjælpe dem med at lære at organisere og administrere et team.

Mange kandidater af en mester 's niveau program i marketing management finder de lærer uvurderlige oplysninger om markedsføring, der kan bruges i en lang række karriere i erhvervslivet. De finpudse også deres organisatoriske og kommunikationsevner, som kunne være nyttige i en flere personlige og professionelle situationer.

Omkostningerne ved at foretage en master 's grad varierer fra program til program, med faktorer som beliggenhed, fuldførelsestid, emne og mere påvirker de endelige omkostninger. Kontakt programmet direkte for at finde ud af mere om de samlede omkostninger til at hjælpe dig budget din uddannelse.

Det er almindeligt for dimittender fra en Master i Marketing Management online program til at arbejde i ledende eller ledende stillinger i en markedsføring, reklame, salg, PR eller andre relaterede afdelinger i en virksomhed. Nogle kandidater kan også ejer deres egne virksomheder eller arbejde som marketing konsulenter.Der er også mulige karriereveje i den offentlige og nonprofit sektor, hvor en markedsføring baggrund kunne være ganske gavnligt.

Marketing er en vigtig del af enhver virksomhed eller organisation lykkes, og en Master i Marketing Management giver øget viden, uddannelse og færdigheder til at blive en ekspert på området. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.