Keystone logo

10 Online Kandidat Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Jura
Studieområde
  • Jura (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kandidat Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura

Fundet på kandidatniveau, en kandidatgrad giver eleverne til at fokusere deres studier på et bestemt emne. Disse programmer involverer normalt en forskning element og kan tage et eller to år at gennemføre.

Hvad er en online Master i jura? Denne grad kan også kaldes en Master of Legal Studies. Denne type program fokuserer på at give de studerende en forståelse af, hvordan retssystemet fungerer. Desuden hjælper studerende til at udvikle grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i et juridisk erhverv. Studerende kan vælge at fokusere på et bestemt område af loven eller for at studere forskellige retsområder, såsom kriminelle, business, international eller familie. Nogle programmer give studerende til at tage øverste niveau jura kurser også til rådighed for loven skoleelever.

Færdiggørelse en Master i jura program giver eleverne mulighed for at få et godt afrundet uddannelse i mange forskellige aspekter af loven.De færdigheder lært kan hjælpe eleverne i deres nuværende karriere eller skifte karriere, og de kan bruges i næsten enhver industri.

Omkostningerne ved et program er bedst opnås gennem en studerendes valgte skole. Omkostningerne kan variere mellem institutioner og kan være påvirket af forskellige valg i klasser.

Kandidater fra en Master i jura program kan være parat til at arbejde i brancher fra sundhedspleje til erhvervslivet. De er i stand til at sætte deres nye viden til brug i administrative og lederstillinger i virksomheder. Derudover kan eleverne vælge fokus baseret på deres karriere for at lære specialiserede kompetencer, der kan bruges i deres industri, såsom intellektuel ejendomsret og global forretning. Denne grad kan også være til gavn for dem, der arbejder med jurister på regelmæssig basis.

For dem, der ønsker at forstå det juridiske system bedre, eller som ønsker at studere et bestemt område af loven dybere, kan en Master i jura være en god mulighed.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.