Keystone logo

54 Online Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Journalistik og massekommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (54)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kandidat Programmer i Journalistik og massekommunikation

En kandidatgrad kan hjælpe enkeltpersoner udvide deres nuværende videnbase og skærpe deres ekspertise. Mange af de tilgængelige programmer tager mellem et og to år at fuldføre. De, der tjener denne grad, kan komme videre i deres karriere ved at kvalificere sig til mere professionelle muligheder i arbejdsstyrken.

Hvad er en Master i Journalistik og Massekommunikation? Denne legitimation giver en holistisk uddannelse for studerende, der er interesseret i medier og kommunikation. Afhængigt af en studerendes fokusområde kan han eller hun lære om principperne om journalistik, nyhedsproduktion, virksomhedskommunikation eller teknikker til kommunikation i den digitale tidsalder. Der er forskellige programmer, som studerende kan vælge imellem, såsom journalistik, PR, sundhedspleje kommunikation, digitale medier og global kommunikation.

Studerende, der tjener denne grad, finder ofte, at de færdigheder, de får, ikke kun hjælper i deres faglige liv, men også personligt. Disse færdigheder omfatter problemløsning, ledelse og kommunikation.

Undervisningen og andre omkostninger i forbindelse med denne grad varierer. Det afhænger af, hvor eleverne studerer, uanset om de vælger et fjerntliggende eller personligt program og andre faktorer. Folk, der er interesseret i at forfølge en kandidatgrad, bør gennemgå og overveje de forskellige muligheder, der er tilgængelige for at finde et program, der matcher deres mål.

Studerende, der opnår en Master i Journalistik og Massekommunikation, kan finde stillinger i den offentlige og private sektor. På journalistikområdet omfatter mulige karriere forfatter, redaktør, tv-producent, gæsteboger og journalist. Andre kommunikationsstillinger omfatter public relations account executive, reklame konto manager, publicist, kommunikationschef, social media specialist, copywriter eller grant writer.

Der er universiteter over hele verden, der tilbyder en Master i Journalistik og Massekommunikation. Fjernundervisningsmuligheder er også tilgængelige for studerende gennem online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.