Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 Online Kandidat Programmer i Internationale Business 2023

11 Online Kandidat Programmer i Internationale Business 2023

Oversigt

Når eleverne ønsker at udvide deres viden, kan de vælge at pung en online kandidatgrad. Dette program for undersøgelse kan give beherskelse over et bestemt emne. Fordi det bliver tilbudt online, kan eleverne ikke behøver at gå på campus. En kandidatuddannelse tager normalt et gennemsnit på to år at gennemføre.

Hvad er en online Master i International Business? Dette program kan fokusere på de teoretiske og anvendte begreber, der anvendes til erhvervsmæssige operationer i multinationale indstillinger. Denne grad kan forberede eleverne til at stå over for etiske, kulturelle og finansielle forhindringer som iværksættere og erhvervsledere. De krævede kurser varierer ofte ved skolen, men kan omfatte finansielle beslutningstagning, regnskabsaflæggelse, international forretning og forvaltning, global strategi, rejseoplevelse i international business, marketing filosofi og ledelse, og international logistik.

Denne uddannelse kan give mange fordele.For eksempel, de studerende lærer ofte nye lederevner, som bedre kan forberede dem til ledelsen-stillinger. En anden fordel er, at nogle arbejdsgivere kan være villige til at betale en person med en kandidatgrad en højere løn.

Som du forsøger at beslutte, om dette program er det rigtige for dig, er du nødt til at overveje omkostningerne. Undervisningen kan variere meget fra den ene skole til den næste. Du kan være nødt til at gøre nogle forskning og kontaktoplysninger skoler, du er interesseret i at deltage for at få en klar forståelse af de potentielle omkostninger.

Efter at have afsluttet en online Master i International Business, kan du være klar til at træde ud i karrieren verden eller fortsætte din uddannelse. Mange studerende går videre til at blive udenlandske sælgere, internationale managementkonsulenter, oversættere, personalechefer, administrerende direktører og specialister skikke compliance. Din anden uddannelse og tidligere erfaring kan diktere, hvilken type job, du er klar til.

Det kan tage nogle forskning for at finde ud af hvad skole du ønsker at deltage. Når du er klar til at anvende, processen er ofte enkel. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • Handelsstudier
  • Internationale Business
Studieområde
  • Handelsstudier (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat