Keystone logo

8 Online Kandidat Programmer i Forretningsanalyse (business intelligence) 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • Handelsstudier
 • Erhverv
 • Forretningsanalyse (business intelligence)
Studieområde
 • Handelsstudier (8)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Online Kandidat Programmer i Forretningsanalyse (business intelligence)

  Efter afslutningen af ​​en bachelorgrad, tilbyder en kandidatgrad eleverne avancerede færdigheder i løbet af et til to års fuldtidsstudium. Afhængigt af programmet gennemfører eleverne typisk en afhandling eller praktikplads under studietiden og opnår værdifuld erhvervserfaring sammen med deres uddannelse.

  Hvad er en Master i Business Intelligence? Et sådant program tager typisk forsøgt og sand forretningshemmelighed og kombinerer det med moderne analyse for at give virksomhederne mulighed for at gøre mere. Grad indehavere i dette felt kan lære at arbejde og styre store data gennem linsen for forretningsdrift, nøje definerer veje til succes ved at udnytte datalogi, økonomi og markedsføring i deres mest moderne former. Studerende lærer først at arbejde med komplekse datasæt og derefter forbedre deres evner ved at repræsentere dataene på meningsfulde måder på tværs af forskellige sammenhænge, ​​parring ned de store data-nummers mire og omdanne dem til en handlingsmæssig forretningsstrategi.

  Business intelligence studier giver mange markedsførbare færdigheder, såsom evnen til at minde og bruge store data, avanceret træning i de seneste forretningstendenser, og evnen til at formidle det meget komplekse i flere og simplistiske tilstande. Disse færdigheder er ikke kun i efterspørgsel på området, men kan styrke eleverne i alle aspekter af deres daglige liv.

  Placering og længde af programmet er kun to af mange faktorer, der kan ændre omkostningerne ved en kandidatuddannelse. Udvalgte studerende bør rådføre sig med deres ønskede skoles akademiske rådgivere og finansielle planlægningskontorer for at sikre, at programmet passer til den studerendes budget.

  At holde en Master i Business Intelligence kan åbne mange døre inden for business og datalogi. Studerende af disse programmer kan fortsætte med at blive statistikere, løsningsarkitekter, dataleder, databaseadministratorer og forretningskonsulenter blandt mange andre titler. Der er rigelige muligheder inden for marketing, hvor denne grad satser på stor datastyring kan drive kampagner og forfine brandstrategi.

  Blæse konkurrencen væk og få værdifuld indsigt i en Master i Business Intelligence. For at finde dit ideelle spor, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.