Keystone logo

14 Online Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • Ingeniørvidenskab
  • Civilingeniør
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Civilingeniør

Kandidatuddannelser tilbyde de studerende mulighed for at slibe på specifikke aspekter af emner, de kan være blevet introduceret til i løbet af deres bachelor år. De, der ønsker mulighed for at udvikle avancerede færdigheder med støtte fra erfarne professorer kan ofte drage stor nytte en kandidatuddannelse.

Du har måske undret, hvad er en online Master i Byggeri og Anlæg? Denne type graduate-program giver eleverne mulighed for at grave dybere ind i både teori og praktisk anvendelse af forskellige grene af anlægsarbejder. I de fleste tilfælde lærde nødt til at fuldføre en core curriculum i tillæg til en række valgfag efter eget valg. Disse kurser kan omfatte højere niveau studier i beton, transportinfrastruktur, design vandressourcer, byggeledelse og strukturel integritet.

Program deltagere, der anvender sig til materialet er ofte i stand til at designe og analysere strukturer som aldrig før.Masser af praksis anvende videnskabelige principper til den virkelige verden scenarier ofte fører til skarpe problemløsning færdigheder. På grund af de involverede matematik, studerende bliver også vant til intens logisk og kreativ tænkning.

Omkostningerne ved en online Master i Byggeri og Anlæg vil afhænge meget på universitetet tilbyder det. De, der allerede arbejder i marken kan være i stand til at dække en god del af de udgifter selv, men det er bedst at nå ud til skolerne til at bestemme undervisning omkostninger.

Kandidater kan bruge deres uddannelse til at sidde til eksamen for at blive autoriserede fagfolk. Studerende med gode omdømme kan være i stand til at anmode en henstilling fra en af ​​deres instruktører, et krav fra visse regionale bestyrelser. De, der passerer kan begynde deres karriere i enten den offentlige eller private sektor.I nogle tilfælde er nyuddannede ansat som junior ingeniører og overvåges af en mere erfaren læge, indtil de opfylder de nødvendige krav for at arbejde som en almindelig medarbejder. Kandidater med iværksætter-ambitioner kan ønske at åbne deres egne virksomheder.

Der findes forskellige muligheder for at tjene en online Master i Byggeri og Anlæg. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.