Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Online Kandidat Programmer i Arkitektur 2023

3 Online Kandidat Programmer i Arkitektur 2023

Oversigt

En kandidatgrad er kulminationen på mange års studier i et kandidatuddannelse, der giver kandidater med færdigheder i et bestemt studieområde. Kandidatuddannelser kan kvalificere enkeltpersoner til at arbejde i deres valgte speciale eller fortsætte for at opnå en ph.d.

Hvad er en kandidat i arkitekturstudier? Det er en grad, der forbereder kandidater til at komme ind på arbejdsstyrken inden for arkitekturområdet. Kandidater, der gennemfører dette program, kan generelt forvente at gå væk med en dybtgående forståelse af arkitekturen, herunder hvordan man konstruerer byggeprojekter, håndterer komplekse byggeplaner og løser strukturelle og byggekoncepter relateret til bygninger. Nødvendige kurser omfatter typisk arkitekturhistorie, avanceret matematik, arkitektonisk design, arkitektonisk kritik og et capstone-projekt, der giver de studerende praktisk praktisk erfaring, som de kan bruge i arbejdsstyrken.

Kandidater fra dette program har generelt poleret deres analytiske, problemløsende og præsentationsfærdigheder. Alle disse kvalifikationer kan give dem en konkurrencemæssig fordel, når de søger efter en karriere samt hjælp til håndtering af personlige anliggender.

For at forstå omkostningerne skal eleverne nå frem til potentielle skoler til orientering. Omkostningerne kan variere baseret på faktorer som hvor den valgte skole er, og om en studerende vælger at studere helt eller deltid.

Karrieremuligheder for dem med en Master i Arkitektur Studier varierer. Kandidater kan finde arbejde i en række stillinger i både den offentlige og private sektor, herunder bygningskonstruktør, inspektør, bygningsingeniør, byplanlægger, arkitekttekniker eller interiør og rumlig designer. Dem, der ønsker selvstændighed inden for deres karriere, kan starte deres egen virksomhed eller tage arbejde som konsulent.

Online master-grader i arkitektur studier er tilgængelige over hele verden og kan være en god mulighed for dem med ikke-traditionelle tidsplaner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieområde
 • Arkitektur (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat