La Trobe –Didasko

Introduktion

Online kvalifikationer designet med dig i tankerne

La Trobe University og Didasko har samarbejdet om at bringe dig online kvalifikationer, der er højt værdsat af arbejdsgivere og internationalt anerkendt. La Trobe er et af Australiens mest respekterede universiteter med mere end 36.000 studerende og en historie fra 1967. Didasko har samarbejdet med La Trobe for at levere online kvalifikationer med nogle af de mest engagerende læringsmaterialer til rådighed. Didasko er eksperter i online uddannelse og specialiserer sig i dem, der ønsker at ændre eller forbedre deres karriere.

Hjælp, når du har brug for det mest

Vi forstår, at online studie kan være lidt skræmmende, især hvis det har været nogen tid siden du sidst var i formel uddannelse. På Didasko har vi engageret akademiske og supportteam til rådighed, og som er ivrige efter at løse eventuelle undersøgelser. Vores mål er at svare på alle forespørgsler inden for 10 minutter (under normale driftstider) og løse inden for 24 timer.

Driftstimer

  • Mandag - Torsdag 7:30 - 22:00 AEST
  • Fredag ​​7:30 - 18:00 AEST

Fordelene ved at studere hos os

  • 100% online kurser, der skal studeres i dit eget hjem eller kontor
  • Betal når du går. Emne efter emne.
  • Kvalifikationer fra et af Australiens mest respekterede universiteter
  • Ingen ventning - Tilmeld dig i dag med månedlige startdatoer
  • Deltids- og fuldtids fleksible studiemuligheder
  • Spar over $ 40.000 AUS pr. År ved at studere online i dit eget land. (Ingen bogomkostninger. Ingen rejseomkostninger. Ingen leveomkostninger. Ingen campus omkostninger)

En ny måde at læreSelv om du måske ikke har hørt om Didasko, har vi været i spidsen for uddannelse i en eller anden form for næsten 20 år! I dag bruger tusindvis af studerende globalt vores online ressourcer til at forbedre sig selv. Vi har udviklet nogle af de mest engagerende multimedielæringsindhold, der rent faktisk gør læring sjovt!

Hvad er Didasko-forskellen?

Vi er lidenskabelige med at gøre en forskel i dit liv. På hvert trin af din rejse vil Didasko arbejde sammen med dig for at sikre, at du opnår dine karrieremål.Vores fokus er på karrierevekslere og de af jer, der ønsker at fremme din karriere i dit nuværende felt. For at hjælpe dig har vi designet et studieprogram omkring dine unikke forhold. Vores 100% online-løsning gør det muligt for dig at fortsætte med at tjene, mens du planlægger de næste trin i din karriere.

Fuldt eller deltid studie muligheder

Du kan studere helt eller deltid uden nogen campus deltagelse overhovedet. Studerende på en fuldtidsplan (ca. 30 timer om ugen) vil færdiggøre hvert år din kvalifikation i den konventionelle årlige tidsramme (tre år for en bachelorgrad). For nogle er det lidt for meget med fuldtidsbeskæftigelse. Dette kan medføre, at deres studier lider.Vi har en deltidsindstilling, der giver dig mulighed for at halvere den ugentlige studieforpligtelse. Ja, dit kursus vil tage længere tid, men din vilje og ønske om at afslutte dit kursus ses altid positivt af arbejdsgiverne, uanset hvilken valg du vælger. Du kan ændre studiemodus, hvis dine forpligtelser ændrer sig under dit kursus.

Vælg, når du studerer

Vi vil arbejde sammen med dig for at afslutte din studietid hver uge med din egen personlige studieplan. Vi hjælper dig med at ære din plan og slå dine studiemål. Igen, hvis dine forhold ændres, så kan din studieplan!

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University online ansøgte grader giver dig den unikke mulighed for at opnå op til tre kvalifikationer i løbet af dine studier. Med forbehold for tilfredsstillende gennemførelse af hver del af dit kursus vil du blive tildelt et ansøgt eksamensbevis (slutår 1), en anvendt associeret grad (slutår 2) og en ansøgt bachelorgrad, når du gennemfører alle tre år. Din potentielle indtjeningskapacitet øges efterhånden som du går videre gennem dit kursus.

Placeringer

  • Didasko – Head Office (Administration only) Level 7, 607 St Kilda Road Melbourne, Victoria 3004 Australia, , Melbourne

Spørgsmål