Keystone logo

3 Online Kursus Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Samfundsvidenskab
  • Udviklingsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kursus Programmer i Samfundsvidenskab Udviklingsstudier

Hvis du forsøger at få professionel udvikling til dit næste job eller til en karriereforandring, kan det være en god mulighed for dig at tage et relevant kursus. Kurser tjener også elever, der har brug for at få yderligere nødvendig viden, før de går ind i deres næste akademiske program.

"Udvikling" er blevet et buzzword på mange områder, og du kan måske undre dig, hvad er et kursus i udviklingsstudier? Faktisk er udviklingsstudier et tværfagligt område, der bredt dækker spørgsmål vedrørende de sociale, kulturelle, økonomiske og politiske mekanismer for forandring for at overvinde fattigdom over hele verden. Studerende, der deltager i udviklingsstudier, kan lære om indbyrdes forbundne emner inden for forskellige discipliner lige fra miljøstudier, kvinders studier, freds- og konfliktstudier til folkesundhed, internationale relationer og ingeniørarbejde. En studieplan for udviklingsstudier sigter ofte på at skabe et højt niveau af elevbevidsthed og kritisk tænkning.

De, der afslutter et sådant kursus, går ofte væk med flere praktiske færdigheder. Disse kan omfatte øgede evner i analyse og ræsonnement, tillidsskabende forskning og kommunikationsfærdigheder, der er særligt velegnede til logisk argumentation og samarbejde.

Omkostningerne ved et kursus i udviklingsstudier varierer meget afhængigt af, hvor det tilbydes og hvor længe kurset løber. Nogle er baseret på et semesterplan, mens andre tilbydes i et givet antal uger.

Kurser i udviklingsstudier fører ofte til karriere som konsulenter, rådgivere eller beslutningstagere med førende internationale organisationer som FN, Verdensbanken og Verdenssundhedsorganisationen. Dette studieområde kan også hjælpe studerende, der søger at blive grundlæggere eller ledere af nonprofitorganisationer rundt om i verden eller dem, der har til formål at tjene som valgte embedsmænd, der har indflydelse på den offentlige orden. Udviklingsstudier kan også føre til en karriere som akademisk forsker eller lærer.

Med det globale felt af dette felt er det kun passende, at nogle kurser tilbydes studerende over hele verden gennem online læring. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.