Keystone logo

2 Online Fjernundervisning Kursus Programmer i Uddannelse Undervisning STEM-uddannelse i York, Det Forenede Kongerige for 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Det Forenede Kongerige
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • STEM-uddannelse
  • Fjernundervisning
Studieområde
  • Uddannelse (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

Online Fjernundervisning Kursus Programmer i Uddannelse Undervisning STEM-uddannelse

York var hovedstad i romerske provins Britannia ringere 1. århundrede. Der er mange høje uddannelsesinstitutioner og den største gotiske katedral i Nordeuropa, sammen med berømte slot og museum.

Hvad er STEM-undervisning?
STEM-undervisning er et begreb, der bruges til at beskrive en undervisningsplan, der fokuserer på emnerne videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Målet med STEM-undervisning er at forberede eleverne på job inden for de voksende videnskabelige og teknologiske områder. Efterspørgslen efter fagfolk inden for disse områder forventes at stige hurtigere end andre erhverv. STEM-uddannelser kan hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder, de har brug for for at få succes inden for disse erhverv.

Hvorfor er det vigtigt at studere STEM-uddannelser?
Der er mange grunde til, at det er vigtigt at studere STEM-uddannelser. For det første er der som nævnt ovenfor en stigende efterspørgsel efter arbejdstagere med færdigheder inden for videnskab og teknologi, hvilket betyder, at der også er behov for undervisere, der kan forberede eleverne på STEM-karrierer. For det andet kan STEM-uddannelser hjælpe eleverne med at lære at tænke kritisk og løse problemer. Dette er en vigtig kompetence inden for alle områder, men det er særligt vigtigt inden for videnskab og teknologi. Elever, der er i stand til at tænke kritisk og løse problemer, vil være bedre forberedt på fremtidige uddannelser, hvad enten det er inden for videnskab og teknologi eller andre fag. For det tredje kan STEM-undervisning hjælpe eleverne med at udvikle en kærlighed til at lære. STEM-fag er fascinerende og kan være meget givende at studere. Når eleverne elsker at lære, er der større sandsynlighed for, at de vil få succes i deres karriere.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i STEM-pædagogik?
De kurser, du tager under din uddannelse i STEM-pædagogik, varierer afhængigt af det program, du vælger. De fleste programmer vil dog kræve, at du tager kurser inden for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik. Det kan også være nødvendigt at tage kurser i andre fag, f.eks. undervisning, pædagogik, uddannelsesadministration og andre fag i forbindelse med karrierer inden for uddannelsecation.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Kurser er individuelle klasser, der kan træffes på universiteter, gymnasier, junior colleges og handel skoler verden over. For endnu større fleksibilitet, mange skoler tilbyder også online klasser. Studerende kan tage enkelte klasser eller forfølge uddannelser.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.