Keystone logo

Filtre

 • Kursus
 • Ledelsesstudier
 • Offentlig forvaltning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  2 Online Kursus Programmer i Offentlig forvaltning 2024

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Online Kursus Programmer i Offentlig forvaltning

   Public Management er et område af undersøgelsen, der betragter måder offentlig politik og service kan håndteres på måder ligner organisationer i den private sektor. Online-kurser i Public Management vil give et overblik over, hvordan statslige, føderale, multilaterale eller internationale styrende organer arbejde. Studerende på online-kurser i Public Management vil fokusere på effektiviteten i regeringen, og det vil blive fortrolig med budgettering, finansiering, personale, etiske, administration, udvikling og politiske standarder for offentlige organisationer.

   Online-kurser i Public Management er designet til bearbejdning af fagfolk, der søger at udvikle deres forståelse af Public Management for en karriere forandring, forfremmelse eller simpelthen ud af personlig interesse. Studerende kan studere fra hjemmet på deres computer, og kurserne varierer i varighed fra et par dage til et år eller længere.Enkeltpersoner i øjeblikket arbejder, eller er interesseret i beskæftigelsen i den offentlige sektor, samt økonomer, sociologer, jurister, antropologer, politologer, statistikere og planlæggere er blandt nogle af de potentielle studerende, for hvem online kurser i Public Management er stærkt anbefales.

   Rul ned for at læse mere om, hvordan du kan anvende til at tilmelde sig et online kursus i Public Management på et godkendt universitet eller akademisk institution, i dag!