Keystone logo

3 Online Kursus Programmer i Humaniora Etik 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Humaniora
  • Etik
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Online Kursus Programmer i Humaniora Etik

Hvis du er interesseret i at fremme din uddannelse eller tjene en grad, men du ikke ønsker at gå på college på campus, kan et online kursus være det rigtige valg. Denne mulighed giver kursus og kreditter, der kan anvendes til en grad gennem et online læringsmiljø.

Hvad er et online kursus i etik? Denne klasse fokuserer på de filosofiske spørgsmål om godhed, moral og ret og forkert. Denne disciplin indeholder en række teoretiske tilgange, der ofte dækkes af kurset. Nogle af disse omfatter utilitarisme, deontologi og konsekvensanalyse. Kurset vil sandsynligvis omfatte potentielle anvendelser af disse teorier, såsom bioethik, forretningsetik, politisk etik og militæretik. Ved afslutningen af ​​kurset skal eleverne kunne anvende filosofiske ræsonnementer til moralske spørgsmål.

Dette er en færdighed, som er gavnlig i mange forskellige situationer.Kritisk tænkning og en anvendt viden om filosofi kan hjælpe dig med bedre at forstå mange situationer og udfordringer, som du måske støder på på arbejdspladsen og i hele livet.

Hvis du er interesseret i at lære mere om stipendier og andre finansieringsmuligheder, du kan kvalificere dig til, kan adgangskontoret på din skole levere oplysninger. De kan også give et resumé af udgifter.

Der er ingen enkelt karrierevej, som et online kursus i etik kan føre til. Den viden, det giver, er relevant for næsten ethvert felt, og du kan anvende det på et hvilket som helst antal stillinger. Hvis du ønsker at gøre en karriere ud af filosofi, kan du forfølge yderligere skolegang og undervise på college-niveau. Nogle stillinger, såsom bioethicist eller forretningspraksis konsulent, direkte anvende de principper for etik lært i denne klasse. Den karrierevej du tager vil afhænge af dine individuelle interesser og motiv i at tage kurset.

Du kan tilmelde dig et online kursus i etik ved at finde den rigtige skole, der tilbyder klassen. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.