Keystone logo

1 Online Kursus Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesforskning 2024

Filtre

Filtre

 • Kursus
 • Ledelsesstudier
 • Ledelsesforskning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Online Kursus Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesforskning

  Princippet om online læring er, at ethvert emne undervist i et klasseværelse også kan undervises via internettet. Uddannelsesorganisationer går i store træk for at sikre, at kvaliteten forbliver ens, uanset hvilken metode informationen sendes til.

  Hvad er et online kursus i ledelsesforskning? Disse kurser er ofte en del af terminal-grad studier, der undersøger management datasæt, ofte specifikt vedrørende indsamling af kvasi-eksperimentelle prøver og anvendelse af empirisk analyse. Selvom det ikke er almindeligt at finde et online-program, der tilbyder en fuld ph.d. inden for ledelsesforskning, kan eleverne finde nogle klasser tilgængelige online. Den mest sandsynlige kandidat til dette onlineformat inden for rammerne af et ledelsesforskningsprogram er hovedstadskurset, som normalt involverer den guidede forskning og generering af et dissertationsniveau dokument. Dataindsamlingsfaser af disse dokumenter kræver ofte, at eleverne rejser væk fra campus. Denne afstand kræver, at al kommunikation med rådgivende medarbejdere sker gennem korrespondance, hvilket gør mange afhandlinger de facto online kurser.

  Kandidater fra ledelsesforskningsprogrammer kan rykke på banen gennem offentliggjort arbejde. Evnen til at designe og implementere kvantitativ analyse til ledelsespraksis kan også være en ønskelig færdighed for mange arbejdsgivere.

  Omkostningerne ved disse programmer svarer normalt til andre avancerede grader i ledelse eller forretningsadministration. Tjek med hver institution for at være sikker.

  En kandidat til et kursus i ledelsesforskning kan finde givende arbejde som ledelseskonsulent. Disse typer stillinger tilbydes nogle gange hos store virksomheder eller konsulentfirmaer. I disse roller kan konsulentens opgaver undersøge ledelsessystemer for at afdæmpe deres underliggende funktioner og kommunikere enhver information, der er nødvendig for politisk omdannelse til ledende medarbejdere. En freelance position ville have tilsvarende pligter og ansvar, men ville også kræve en iværksætterånd og evnen til at udvikle strategiske partnerskaber.

  Disse kurser tilbyder normalt unikke netværksmuligheder, så det er vigtigt at se på programfakultet samt kursusstruktur. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.