Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Online Kursus Programmer i International lov 2023

1 Online Kursus Programmer i International lov 2023

Oversigt

Online-formater gør det lettere for mange typer institutioner at tilbyde deres klasser til flere studerende. Det er sådan en populær form for undervisning, at nogle universiteter kun opererer online.

Hvad er et online kursus i international ret? Fra store internationale ikke-statslige organisationer (NGO'er) til respekterede universiteter tilbyder mange forskellige typer organisationer disse kurser. Nogle er korte klasser, der skal introducere eleverne til emner i emnet. Disse kan dække principper for internationale relationer sammen med diskussioner om aktuelle juridiske begivenheder. Andre kurser udbydes til kvalificerede fagfolk som licenserede advokater. Disse programmer vil sandsynligvis omfatte klasser om havets og luftens love samt ngo'ernes rolle i bilæggelsen af ​​grænseoverskridende tvister. Andre diskussioner omfatter ofte internationale jurisdiktioner og grundlaget for folkeretten.

Gennemførelsen af ​​et introduktionskursus kunne være et vigtigt skridt i at bekræfte en beslutning om at forpligte sig til at studere international ret, en plan, der kan kræve stor akademisk rigor og betydelige ressourcer til at bringe til nytte. Kandidater af avancerede programmer kan finde sig i en sjælden position at påvirke de love og politikker, der styrer nationer.

Udgifterne til disse programmer afhænger af den studerende og institutionen. Det falder ofte for den studerende at spørge om undervisning i ansøgningsprocessen.

Internationale advokatfirmaer og føderale regeringer har generelt interesse i at ansætte kandidater til online internationale juristeruddannelser. En junior associate i international forretningslovgivning hos et privat firma kan håndtere og gennemgå dokumenter vedrørende kontrakter og tilbud mellem virksomheder. Efter at have fået erfaring har disse advokater ofte mulighed for at rejse i udlandet. Kandidater, der ansøger om job hos nationale regeringer, kan søge stillinger i afdelinger, der håndterer interstate affære eller forsvar. Disse stillinger kan komme med højere ansvarsniveau og adgang til mere følsomme oplysninger tidligere i en karriere end i den private sektor.

At studere international lov online er et betydeligt engagement i ressourcer og tid, så overvej dine muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Jura
  • International ret
  • International lov
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger