Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 Online Kursus Programmer i Hotelvirksomhedsledelse 2023

11 Online Kursus Programmer i Hotelvirksomhedsledelse 2023

Oversigt

Kurser kan tilbyde eleverne en måde at træne på for en nuværende eller ny karriere. De tilbyder fokuseret studie på et enkelt emne. De fleste er korte i længden, og eleverne kan få et certifikat for færdiggørelse i slutningen.

Hvad er et online kursus i gæstfrihedsstyring? Normalt fokuserer denne type kursus på at undervise eleverne i, hvordan man håndterer forvaltningsopgaverne på et hotel, motel, feriested eller lignende sted. Kurser kan dække ledelsesteorier, medarbejderuddannelsesteknikker, supply chain management, food service management og hotel operationer. Nogle kurser kan endda berøre forretningsfag, såsom regnskab, marketing og kundeservice. Gæste ledelse og tilfredshed er også typisk dækket af et kursus for gæstfrihed. Studerende kan også lære om food service management og relaterede emner, såsom menu planlægning og indkøb af fødevarer.

At gennemføre et kursus i gæstfrihedsstyring kan hjælpe eleverne med at opnå de nødvendige færdigheder for at tjene kampagner eller komme ind på gæstfrihedsområdet. Studerende kan få administrative, ledelsesmæssige og organisatoriske færdigheder, der også er nyttige på andre områder.

Omkostningerne ved et kursus for gæstfrihed er forskellige på baggrund af den valgte skole og programformat. Studerende bør tjekke med deres skole om eventuelle relaterede omkostninger.

Studerende, der gennemfører et kursus i gæstfrihedsadministration, kan kvalificere sig til at arbejde som leder i spillesteder, der omfatter private klubber, hoteller, restauranter, madtjenestevirksomheder og kasinoer. Studerende kan også være parat til at arbejde i andre stillinger, som f.eks. Krydstogtsleder, cost controller, rejsebureau, værtinde og hotelklerk. Nogle studerende kan endda beslutte at åbne deres egen virksomhed eller forfølge en grad på områder, der omfatter business, gæstfrihed og restaurant management.

Et kursus for gæstfrihed kan være i stand til at give dig de færdigheder og viden, du har brug for til at starte en karriere på dette spændende felt. Hvis du vil have mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat