Keystone logo

3 Online Kursus Programmer i Generelle studier Prøveforberedelse GMAT-forberedelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Generelle studier
  • Prøveforberedelse
  • GMAT-forberedelse
Studieområde
  • Generelle studier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Kursus Programmer i Generelle studier Prøveforberedelse GMAT-forberedelse

Efter gymnasiet finder mange studerende yderligere læringsmuligheder gennem en række kurser, der tilbydes i klassen eller online. Et kursus er en akademisk oplevelse, der giver vital træning og uddannelse i et givet emne.

Hvad er et kursus i GMAT forberedelse? Et forberedelseskursus dækker eksamens fire elementer: analytisk skrivning gennem essay, integreret argumentation ved hjælp af analyse af diagrammer og data, kvantitativ analyse ved hjælp af problemløsning og data tilstrækkelighed færdigheder og verbale test af engelsksproglige færdigheder. Kritisk tænkning evner, logisk begrundelse, avanceret matematik og essay udvikling vil blive dækket ved hjælp af praksis tester, video eller levende tid forelæsninger, øvelser og dybdegående undersøgelser. Mange institutioner tilbyder også instruktør vejledning og feedback muligheder.

GMAT-eksamenens strenge karakter udvikler ofte stærke kritiske tænkningskompetencer hos eleverne. Enkeltpersoner kan sigtes gennem information mentalt og fysisk, finde svar og drage konklusioner med hastighed og nøjagtighed. Tidsledelse, forskningsfærdigheder og et detaljeret fokus er færdigheder GMAT-studerende kan udvikle og hjælpe deres faglige mål uanset disciplinen.

Et kursus i GMAT forberedelse kan tages helt online, eller det kan tages personligt. Selv om mange institutioner tilbyder en fast sats for kurset selv, kan eleverne finde yderligere omkostninger påløbet gennem lærebøger, online portaladgang og testafgifter. Institutionen bør give en omfattende liste over de involverede omkostninger.

De færdigheder, der udvikles fra dette studium, er designet til at øge en elevs score på GMAT eksamen. Scoring har potentialet til at påvirke stipendier muligheder, åbning døre til værdsatte institutioner, der tilbyder programmer designet til at øge karrieremuligheder og indtjening. Studieretningen og de indlæste oplysninger vil også være til gavn for den studerende i fremtidigt kandidatarbejde og eventuelt jobplacering.

Studerende har mange muligheder for at øge deres GMAT score ved at vælge fra en bred vifte af distance eller klasseværelse-baserede kurser designet til at hjælpe med GMAT forberedelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.