Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Online Kursus Programmer i Cloud Computing 2023

2 Online Kursus Programmer i Cloud Computing 2023

Oversigt

Kurser udvider udviklingen af ​​personlige specialiserede interesser, der kan gavne en persons hobbyer, personlige liv og karriere afhængigt af de certificeringer og eksamensbeviser, der søges efter.

Hvad er et kursus i cloud computing? Grundlæggende cloud computing koncepter undervises sammen med infrastruktur, cloud netværk og applikationer tilgængelige i skyen. Nogle kurser kræver også færdiggørelsen af ​​et stort projekt ved hjælp af de færdigheder og informationer, der læres under kurset. Der er certificeringer og uddannelse til rådighed for specifikke aspekter som sikkerhed, design, visse programmer og Google. Varigheden strækker sig fra et par dage til flere uger. Kurser er til rådighed lokalt og i udlandet med varierende adgangskrav.

For dem, der er interesseret i at arbejde med computere og netværksinfrastruktur, kan cloudnetværk, applikations- og sikkerhedskompetencer, der læres i disse kurser, hæve en kandidats viden og genoptage. Den praktiske erfaring, som studerende får i kurset, kan bruges i arbejdsstyrken og hjemme.

Omkostningerne til at deltage i et kursus varierer afhængigt af den tid, der er nødvendig for færdiggørelsen og institutionen. Alle tilknyttede gebyrer og omkostninger skal findes på kursuswebstedet eller ved at ringe til en admissionsrådgiver.

IT-branchen har ekspansioneret eksponentielt i de seneste årtier, hvor cloud computing bliver en integreret del af denne vækst. Virksomheder som Amazon, Microsoft, Facebook og Google ansætter IT-fagfolk med cloud computing-certifikater. Dette certifikat hjælper dem, der søger at blive cloud arkitekter og cloud administratorer. Ud over store it-virksomheder har mange virksomheder brug for fagfolk med erfaring i cloud computing. Certificeringen kan øge et CV, øge indtjeningspotentialet og give de nødvendige færdigheder til denne integrerede del af it og business.

De fleste kurser tilbydes på campus, men nogle tilbydes online i både fuld- og deltidsansættelse, så de potentielle studerende får den fleksibilitet, de har brug for. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kursus
  • Teknologi
  • IT
  • Cloud Computing
Studieområde
  • Teknologi (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat