Keystone logo

3 Online Kursus Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Catering 2024

Filtre

Filtre

  • Kursus
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Catering
Studieområde
  • Fødevarestudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Kursus Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Catering

Studerende, der søger en mere fleksibel måde at tjene en uddannelse på, kan ønske at tage et online kursus. Tilgængelig i en række fag, kan online kurser tages af enten nuværende studerende eller fagfolk søger at opdatere deres kvalifikationer.

Hvad er et online kursus i catering? Dette kursus er designet til studerende, der er interesserede i at oprette en mad- eller cateringvirksomhed. Nogle programmer dækker madlavning, men mange af dem forventer, at de studerende bliver erfarne i køkkenet. Emner kan omfatte madlavning til store mængder, modificere opskrifter, forståelse af fødevarearrangementer, madlavning sikkert og læring om professionelle standarder for mad service. Virksomhedsledelse, herunder arrangementplanlægning, marketing, indkøb af fødevarer og omkostningskontrol, kan være omfattet af nogle af programmerne.

Catering kurser tilbyder væsentlige færdigheder til studerende, der ønsker at arbejde i cateringindustrien.Disse omfatter at arbejde under pres, opretholde en entusiastisk disposition og arbejde effektivt og hurtigt. Disse færdigheder kan gavne studerende i enhver indstilling, hvad enten de er personlige eller professionelle.

Omkostninger er en af ​​de største faktorer, når man vælger en skole til at deltage. Studerende skal ringe deres skoler af interesse og spørge om undervisning og andre gebyrer. Nogle programmer kan også tilbyde økonomiske støtte muligheder for studerende, der ansøger og kvalificerer sig.

Studerende, der gennemfører et kursus i catering, kan være parat til at give mad til en række familie-, forretnings- og sociale arrangementer. Mange personer vælger enten at arbejde for et cateringfirma eller starte deres egen. Personer, der har erfaring og uddannelse i ekstra kulinariske områder, kan vælge at arbejde i andre kapaciteter som restaurantchef, arrangementskoordinator, banketilsynsfører, chefkokk eller konditor.

Hvis arbejde i fødevareindustrien er af interesse, skal du begynde at kigge efter skoler nu.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.