IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introduktion

Hvorfor vælge IU Online?

På IU International University of Applied Sciences, Tysklands største universitet, finder du en bred vifte af onlineuddannelsesprogrammer til bachelor-, master- eller MBA-studerende. Med over et årti med online studierfaring tilbyder IU en unik online campus og supportsystemer sammen med fremragende undervisningsmedarbejdere, der alle arbejder sammen for at tilbyde dig en læringsoplevelse af høj kvalitet - med maksimal fleksibilitet, helt online.

IU Online-missionserklæringen

Vores mission? Din succes. Vores studieprogrammer er bygget til at passe til din tidsplan og dine interesser med en bred vifte af specialiseringer, der giver dig mulighed for at udvikle færdigheder, der matcher dine mål. Vores lærerpersonale og læringsmateriale er af højeste kvalitet med fokus på at udstyre dig med alle de værktøjer, du har brug for til en succesrig karriere i den internationale erhvervsliv. Vi tilbyder et supportnetværk, der tilbyder enhver hjælp, du har brug for, hvert trin på vejen. Og vi gør alt dette, så du kan opbygge den karriere, der passer dig bedst.

Byg din internationale karriere med en IU-grad

Deltag i over 60.000 studerende fra over 110 lande, og studer i et virkelig globalt og internationalt orienteret miljø. Med en internationalt anerkendt grad fra IU tager du det første skridt mod at udvikle en succesrig international karriere og får alle de værktøjer og viden, der hjælper dig med at blive en førende global professionel inden for dit valg.

94% af vores kandidater lander et job inden for tre måneder efter eksamen fra IU; om to år forfremmes 80% af vores kandidater til lederroller. Disse tal fortæller dig, at vi ved IU ikke kun giver dig den teoretiske viden, du har brug for, men også de interpersonelle færdigheder, der hjælper dig med at udmærke dig. Vores alumniers succes er IUs succes.

Nøgle Fakta

 • Start med at studere, når du vil: ingen grund til at vente på, at et semester starter.
 • Undersøg 100% online, uanset hvor du er.
 • Tag dine eksamener, når du er klar. 24/7, 365 dage om året, hvor som helst i verden.
 • At studere online betyder ikke at studere alene: dine medstuderende, vejledere, professorer og studievejledere er til enhver tid tilgængelige for ethvert spørgsmål eller råd, du har brug for.
 • Med over 10 års erfaring med online studier er programmerne på IU designet til at passe til dine behov og hjælpe dig med at få succes.
 • Slut dig til over 85.000 studerende i over 153 lande, og studer i et virkelig internationalt miljø.
 • Opbyg dit internationale netværk fra det allerførste trin, og placer dig selv for succes på global skala.
 • Hos IU er vores mål at give dig de værktøjer, du har brug for til at opbygge en succesrig karriere. Derfor finder 94% af vores kandidater et job inden for 3 måneder efter eksamen.
 • Vores grader anerkendes og akkrediteres globalt, hvilket giver dig bedre chancer for at få succes på det internationale jobmarked.
 • Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, der passer til alle studerende. Du kan betale for dine studier hver måned eller på årsbasis.
 • Optjen en grad i et efterspurgt erhverv, og udvikl alle de færdigheder, du har brug for for at sikre din professionelle fremtid.

Forøg din karriere, tjen en dobbelt grad

Med IU og LSBU (London South Bank University) dobbeltgradsbane får du en unik mulighed - kandidat med både en tysk og en britisk eksamensbevis uden ekstra akademiske krav. Uddannelserne på IU og LSBU er koordinerede og svarer derfor til hinanden.

Start dine studier ved IU, ansøg om dit britiske certifikat *, og du vil automatisk blive tildelt en grad fra LSBU efter din eksamen, hvis alle dine studiekrav er opfyldt med succes.

Send din ansøgningsformular, og kontakt vores studenterådgivningshold, og modtag dit britiske eksamensbevis, når du er uddannet fra IU.

Akkrediteringer og rangordning

IU International University of Applied Sciences anerkendes af Council of Sciences som et privat universitet, og alle de studieprogrammer og grader, vi i øjeblikket tilbyder, er akkrediteret af FIBBA eller Accreditation Council. Derudover er vi blevet tildelt adskillige segl med udmærkelse og ekspertise og er vurderet som en fremragende tjenesteudbyder af flere eksterne rangorganer. Du kan se listen over vores placeringer og priser her.

Forfremmelse

Webinar: Studer online med IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Stipendier og finansiering mulighed 2

Ranglister

Akkreditering og rangeringer

QS 5 stjerner QS er verdens mest populære kilde til sammenlignende data om universiteter og leverer rangordningssystemer, som studerende over hele kloden har tillid til. IU International University of Applied Sciences er stolte af at have modtaget 5 stjerner i QS Stars University Ratings for Online Learning og opnået 99 ud af 100 point i vores QS Stars Report. De er den første institution i Tyskland, der modtager en sådan vurdering. AACSB IU er medlem af AACSB Business Education Alliance, der stolt forbinder business schools over hele verden. AACSB International er en non-profit forening, der leverer kvalitetssikring, erhvervsuddannelsesintelligens og lærings- og udviklingstjenester til over 1.700 medlemsorganisationer og 840 handelsskoler. Sammen skaber dette netværk en fælles front for at fremme engagement og sikre pædagogisk ekspertise. FIBAA Alle nuværende studieprogrammer på IU International University er akkrediteret af FIBAA og bærer det tyske akkrediteringsråds segl. FIBAA sikrer uddannelseskvalitet i 48 stater internationalt. Modtagelse af seglet bekræfter, at vores læseplaner opfylder akademiske standarder, vores programmer er struktureret i overensstemmelse med formelle krav, og nødvendige ressourcer såsom kvalificeret personale og tilstrækkeligt udstyr er tilgængeligt for studerende. CHE Universitetsrangering CHE University Ranking er det største studierangeringssystem i Tyskland. Center for Universitetsudvikling evaluerer universiteterne med jævne mellemrum ud fra en række forskellige kriterier. I den nuværende CHE-rangering (år 2020 - 2022) topper IU feltet Business Administration i kategorierne "Generelle studiebetingelser", "Kontakt med undervisere", "Udbudte studieprogrammer", "Eksamener", "Studieorganisation" og "Praktisk". Orientering". Ved at vinde i alt seks ud af 25 kategorier opnåede IU flere topkategoriplaceringer end nogen af de over 300 vurderede institutioner. European Quality Assurance Register European Quality Assurance Register for Higher Education (EQAR) er et agenturregister, der viser agenturer, der har bevist deres væsentlige overholdelse af et fælles sæt konventioner for kvalitetssikring i Europa. EQAR lister FIBAA som et certificeret og fuldt pålideligt bureau. IU er også certificeret af FIBAA og så af EQAR. Du kan kun blive en del af EQAR, hvis du arbejder i overensstemmelse med de europæiske standarder og retningslinjer (ESG).

Placeringer

 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Spørgsmål