Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Introduktion

Siden 2013 har din DMAC (Digital Marketing Academy) været en top online læringsinstitution med speciale i at hjælpe studerende i USA, Canada og globalt, forberede sig på en karriere inden for digital og social mediemarkedsføring.

Vores online kursus blev oprettet af digitale og sociale medier marketing eksperter, der arbejder dagligt i Digital Marketing bureauer, der er mandat til at holde trit med de nyeste Digital Marketing bedste praksis og industri opdateringer. Kurset blev oprettet for at give et praktisk overblik sammen med detaljeret strategi og implementeringsindsigt. Dette kursus handler ikke om teori men om den virkelige verden ansøgning.

din DMAC sætter vi os op for at skabe en omfattende online læringserfaring, der gør det muligt for alle, der gennemfører vores kursus at arbejde i Digital

Vi forstår dog også, at at tage et detaljeret online kursus i dit eget tempo kan kræve en betydelig disciplin og fokus. Derfor giver vi hver elev med deres helt egen personlige succes coach. Vores succes coacher er tilgængelige for den studerende hver arbejdsdag og vil kommunikere med den studerende, når den studerende kræver det, eller når coachen føler, at der er behov for vejledning baseret på elevens fremskridt og quizresultater.

Placeringer

 • Toronto

  Toronto, Canada

  • New York

   New York, USA

   • San Francisco

    San Francisco, USA

    Spørgsmål