Keystone logo
Yale School of Management Forhandlingsstrategier online kort kursus
Yale School of Management

Forhandlingsstrategier online kort kursus

New Haven, USA

6 Weeks

Engelsk

Deltid

USD 2.800

Fjernundervisning

Introduktion

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Mestre kunsten at samarbejdsforhandling for at øge værdien for alle forhandlingsparter

Efterhånden som teknologi og automatisering fortsætter med at ændre karakteren af arbejdet, bliver interpersonelle færdigheder mere og mere relevante som en måde at tilføje en konkurrencefordel i forretningen. Evnen til at forhandle succesfuldt på en måde, der leverer værdi for alle parter, sætter en samarbejdstone for fremtidig konfliktløsning og er en virkningsfuld måde at skille sig ud som en leder i din organisation.

Samarbejdsforhandling placerer mennesker i hjertet af enhver aftale, aftale eller mægling. Dette er med til at sikre, at alle involverede parter føler, at de har en følelse af kontrol, og at resultatet er en win-win situation. Det fremmer også gennemsigtighed og tillid, adskiller folk fra problemet og tilskynder til delt ansvar for slutresultatet.

Programkalder og Yale SOM-forelæser Dr. Daylian Cain vil hjælpe dig med at udvikle din egen unikke forhandlingsstil, der kan anvendes i både professionelle og personlige situationer. Få en teoretisk forståelse af, hvad der udgør en effektiv interaktion ved at udforske de almindelige fejl, folk begår, og diskutere casestudier fra den virkelige verden. Omdrejningspunktet for dette program er at udvikle praktiske forhandlingsevner gennem live-sessioner med andre deltagere, der vil forberede dig til at være en effektiv leder i en verden præget af stigende kompleksitet.

En online uddannelse, der adskiller dig

Dette onlineprogram for Yale School of Management Executive Education leveres i samarbejde med onlineuddannelsesudbyderen GetSmarter. Slut dig til et voksende fællesskab af globale fagfolk, som allerede har nydt godt af muligheden for at:

  • Tilmeld dig den eksklusive Yale School of Management Executive Education-gruppe på LinkedIn efter vellykket gennemførelse af programmet.
  • Oplev en fleksibel, men struktureret tilgang til online uddannelse, mens du lærer omkring din tidsplan.
  • Optjen et officielt certifikat for deltagelse fra Yale School of Management Executive Education.

Hvorfor vælge GetSmarter?

GetSmarter, drevet af 2U, er en online læringsekspert med over 10 års erfaring i at udvikle premium online korte kurser fra verdens førende universiteter og institutioner. Vi er drevet af 2U til at støtte dig i at frigøre dit potentiale gennem livsændrende læring med en fordybende og højberøringsoplevelse.

Vi leverer markedsledede kurser, der udstyrer arbejdende fagfolk med den ekspertise, der kræves for at opkvalificere, genoplære eller kickstarte en helt ny karriere. Gennem en datadrevet tilgang analyserer vi fremtidige kompetencekrav og sikrer, at alle kurser imødekommer dette behov. Vi sikrer, at førende universiteter og institutioner er dine ekspertguider, og vores folk, teknologi og ressourcer er din motor – sammen driver vi mere end blot uddannelse, vi driver dit potentiale.


Besøg kursussiden for at finde ud af mere om kommende sessionsdatoer, programpris og mere:

[Find ud af mere]

Ideelle studerende

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål