Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Introduktion

WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskab af Wismar University (Tyskland) - tilbyder deltidsuddannelser og certificeret videreuddannelse for fagfolk. Uddannelserne tilbydes inden for områderne økonomi, teknologi og design, hvorigennem du kan få en højere grad af offentlig uddannelse, såsom en bachelor, diplom eller kandidatuddannelse. WINGS blev bygget på dette og blev oprettet i 2004. De primære opgaver er at udvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreuddannelsesprogrammer under den akademiske ekspertise fra Wismar University.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business og Design er en avanceret og innovativ uddannelses- og forskningsinstitution, der ser tilbage på over 100 års akademisk ekspertise. Det er et internationalt universitet, der er praksis- og forretningsorienteret med over 8.100 studerende, der studerer både på campus og gennem deltid. Hver deltidsstuderende er officielt tilmeldt Wismar University og støttes omfattende og individuelt af WINGS.

På grund af adskillige kontakter i Europa, Baltikum, Amerika, Latinamerika, Asien og især Sydøstasien, kan forskellige interkulturelle karakteristika tydeligt findes i vores forskning og online undervisningsmetoder. I øjeblikket er der studerende fra hele verden, der deltager i vores deltidsuddannelser. Med mere end 5.200 deltidsstuderende er WINGS blevet en af de førende udbydere af deltidsuddannelser for fagfolk i Tyskland.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Placeringer

 • Wismar

  Wismar, Tyskland

  • Bangkok

   Bangkok, Thailand

   • Berlin

    Berlin, Tyskland

    • Copenhagen

     Copenhagen, Danmark

     • Barcelona

      Barcelona, Spanien

      Programmer

      Spørgsmål