Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Introduktion

Hvorfor vælge Widener University?

På Widener University dyrker vi stolt udfordrende og kulturelt mangfoldige læringsmiljøer, hvor akademikere, ledelse og service kommer i første række. Vores læreplaner er forbundet med samfundsmæssige spørgsmål og udfordrer eleverne til at tage socialt ansvar for deres rolle i nutidens globale samfund.

Widener blev grundlagt i 1821 i Chester, Pennsylvania, og er nationalt anerkendt for vores engagement i borgerligt engagement, service og socialt ansvar. Universitetet er blevet optaget på den amerikanske præsident's Higher Education Community Service Honor Roll hvert år siden dets begyndelse i 2006.

Det er vores mål at udvikle sande ledere, der inspirerer til positive forandringer i hele vores samfund.

Når du er færdiguddannet med en online -grad fra Widener, er du fuldt forberedt med erhvervserfaring, viden og drivkraft for at fremme din karriere og lede inden for dit felt.

Vi tilbyder følgende online grader i vores fleksible, innovative format:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master i socialt arbejde (MSW)
  • Registreret sygeplejerske-Bachelor of Science in Nursing (RN-BSN)

Uanset program eller erhverv lægger en Widerer-uddannelse vægt på praktisk læring i små klasser, meningsfulde service-læringsprojekter og relevant erfaring på jobbet.

Finansiel bistand ved Widener University

Finansiel bistand, herunder føderale lån og tilskud, er tilgængelig for Widener University Online studerende til at hjælpe med at betale for uddannelsesudgifter. Arbejdsgiverundervisningsordninger kan også laves for kvalificerede studerende med arbejdsgiverdokumentation.

Du kan ansøge om økonomisk støtte med den gratis ansøgning om føderal studenterhjælp (FAFSA). Widener University -koden er 003313.

Placeringer

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Spørgsmål