Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Introduktion

Hvem vi er

Europæiske rødder

Westfield Business School går tilbage til år 2000, da Javier Rivera, Ph.D. fra Stanford og IE professor del IE, og Victor Ros, mariningeniør og MBA fra IESE, som derefter var lærere ved Instituto de Empresa i Madrid. De faldt sammen i behovet for at gøre det muligt for enhver person at få adgang til en ny integreret ledelsesuddannelse, der sætter nye teknologier til rådighed og forstyrrende i virtualitet til tjeneste for at lære. Sådan bliver en blandet metode født i Madrid, Spanien med det formål at blive en referenceskole i ledelsesundervisning online, en skole med højeste kvalitet og en MBA, der erstatter traditionelle ansigt til ansigt-programmer.

På den måde har vi etableret os som en skole for en virksomhedspionager i at tilbyde online-programmer.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

En bane præget af vores elevernes engagement

Institutionen, bevidst som det er af et mere åbent og internationalt miljø i verden om undervisning og ledelse, har udviklet sig til at tilbyde nye modeller, der tilpasser sig denne nye måde at skabe iværksættervirksomhed, samtidig med at man opretholder klare humanistiske værdier og forstår, at det er i folket at den mest bemærkelsesværdige værdi ligger i, brænding disse med deres indsats og hårdt arbejde og hjælper med de nødvendige ændringer for at opbygge mere lige samfund og iværksættermiljøer, der giver merværdi.

Historie

I 2009 besluttes det at oprette en Business School i USA et land, der er en verdensomspændende referent i højkvalitativ universitetsuddannelse og -uddannelse; inden for en konkurrencedygtig lovgivningsmæssig, gennemsigtig og krævende ramme. Dette indebærer at acceptere kanon af værdi og efterspørgsel regulere universitetsuddannelse i USA.

I 2012. Denne nye Business School tilbyder uddannelsesprogrammer under en udfordrende metode som det er tilfældet for Harvard University under licens fra Commission for Independent Education (CIE) fra Florida Department of Education. Denne enhed regulerer og overvåger opfyldelsen af deres kvalitetsstandarder, indhold, fakultet og grad af engagement med studerende.

I 2014, takket være kvaliteten i programmerne, ratificerer CIE licens nr. 4569, som giver ISEAD Business School mulighed for at tilbyde master- og MBA-programmer med en grad og den amerikanske akademiske anerkendelse.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Mission og Vision

Mennesker, Planet, Fortjeneste

Westfield Business School mål er at uddanne mennesker fokuseret på den tredobbelte bundlinje, med evnen til at påvirke forretningsmæssige resultater samtidig med at de har en positiv indvirkning på mennesker, samfund og planeten.

Placeringer

  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

Spørgsmål