Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Introduktion

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Western Iowa Tech Community College er et offentligt støttet omfattende community college, der betjener Iowa amter Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth og Woodbury, som har en samlet befolkning på omkring 180.000. Et ni-medlem bestyrelse sørger for styring af Western Iowa Tech Community College. Bestyrelsesmedlemmerne vælges fra de ni distrikter i tjenesteområdet med seks amter. Kollegiet er akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools og er reguleret af Iowa State Department of Education.


Er online for mig?

Med Western Iowa Techs online klasser kan studerende vælge mellem hundreder af kursustilbud. Du kan i nogle tilfælde tjene college-kreditter eller endda nogle hele grader. Alt hvad du behøver er en computer og internetadgang, bare log ind og følg instruktionerne. Teknisk support er tilgængelig 24/7. Studerende kan stille instruktørens spørgsmål, tage prøver, få adgang til karakterer og deltage i trådede diskussioner, alt online, hvor som helst.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

WITCC Mission

Som et omfattende community college er vores mission at tilbyde kvalitetsuddannelse og økonomisk forbedre de samfund, vi tjener.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Værdier og vejledende principper

 • Studerende læring - Vi værdsætter vores studerendes personlige, intellektuelle og erhvervsmæssige vækst.
 • Kvalitet - Vi er forpligtet til kvalitetsinstruktion og -tjenester for at maksimere studerendes succes og arbejdsgivertilfredshed.
 • Adgang - Vi giver adgang til kollegiet ved at imødekomme de studerendes behov i forbindelse med tid, placering og omkostninger.
 • Mangfoldighed - Vi respekterer individuelle forskelle og stræber efter at imødekomme vores forskellige samfunds behov.
 • Livslang læring - Vi fremmer livslang læring til personlig og professionel udvikling.
 • Akademisk frihed - Vi er dedikeret til fri udveksling af ideer og information, der fremmer vores vækst som uddannelsesinstitution.
 • Delt styreform - Vi tror på delt styring og opfordrer vores medarbejdere og studerende til at bidrage til udviklingen af kollegiet.
 • Effektivitet og effektivitet - Vi er forpligtet til kontinuerlig forbedring og skattemæssigt ansvar inden for vores uddannelsesprogrammer og collegetjenester.
 • Dedikation - Vi værdsætter en arbejdsplads, der fremmer gensidig respekt og samarbejde mellem kollegiet og de ansatte.
 • Professionel integritet - Vi er forpligtet til de høje standarder for etik og integritet i vores relationer, vores professionelle aktiviteter og udførelsen af vores opgaver.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Strategiske initiativer

Vi forbedrer forbindelserne mellem vores elever, vores samfund og deres college ved at:

 • Læreroplevelse - Fremme af en personlig læreroplevelse, der fremmer adgang, engagement og succes gennem samarbejde inden for og på tværs af afdelinger.
 • Samfundsforbindelser - Forudse og reagere på de skiftende uddannelses- og arbejdsstyrkebehov i vores samfund.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Placeringer

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Spørgsmål