Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Introduktion

West Coast University tilbyder online sygepleje- og sundhedsprogrammer designet af arbejdende fagfolk.

Inden for sundhedsområdet er det vigtigt at holde sig opdateret om tendenser og teknologier i skift. På West Coast University beriger vi vores online sygeplejekurser med mobilvenligt videoindhold, lydbøger, simuleringer, adaptiv quiz og on-the-go ressourcer, der hjælper dig med at holde kontakten, uanset hvor du er. Hver af vores online sundhedsuddannelsesprogrammer hjælper med at forberede dig med forbedret viden og færdigheder til at imødekomme sundhedssystemets skiftende behov.

Vi har struktureret vores online sundhedsprogrammer, så de passer til arbejdende professionelle travle livsstil med alle online kurser via vores interaktive online klasseværelse.

På West Coast University omfavner vi et studerendes centreret læringspartnerskab, der fører til professionel succes. Vi leverer transformationsuddannelse inden for en kultur af integritet og personlig ansvarlighed. Vi designer markedsresponsive programmer gennem samarbejde mellem fakultets- og branchefolk. Vi stræber løbende efter mere effektive og innovative måder at udvikle de krævede kompetencer og tillid i en kompleks og skiftende verden.

Placeringer

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Spørgsmål