Keystone logo
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Introduktion

Et levetid med påvirkning begynder

Watson Institute er et sted, hvor næste generations iværksætterledere kan finde deres lokalsamfund, opdage deres ringer og fremskynde deres karriere. Vi leverer værktøjer, netværk, tankegang og mod til den næste generation til at løse de hårdeste udfordringer, verden står overfor, lancere succesrige karrierer og føre slagfulde liv.

Watson Institute har placeringer i Boulder, Colorado, ved Lynn University i Boca Raton, Florida og på Universidad Francisco Marroquín (UFM) i Guatemala City, Guatemala.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg

Watson Accelerator i Boulder, Colorado blev lanceret i 2013 for at fremme ventures og karrierer hos næste generations, konsekvensfokuserede iværksættere. Accelerator-programmet inkluderer prisvindende træning, intensivt mentorskab og et globalt samfund af jævnaldrende.

Vi bygger nu partnerskaber med innovative universiteter i USA, Latinamerika og Kina til magtprogrammer, der fremskynder karrierer hos næste generations iværksætterledere.

Watson Institute 's 223 stipendiater og alumner fra 53 lande har rejst over $ 77,2 millioner, skabt over 500 heltidsjob eller heltidsjob og påvirket 150.000 mennesker over hele verden gennem initiativer, de hjælper med at lede. Watson-alumner er valgt til Y Combinator, Echoing Green Fellowship, og fire er blevet navngivet til Forbes '30 under 30 lister. Alums fortsætter deres uddannelse på Harvard University, New York University og Princeton University, blandt andre.

Watson Institute , Boulder

Watson Semester Accelerator i Boulder, Colorado, er et program for universitetsstuderende, nyuddannede og gap-year-studerende med et socialt arbejde på et tidligt stadium, der sigter mod at løse de hårdeste udfordringer, verden står overfor.

Watson Institute Alumni Stories: Romain Vakilitabar fra bare. studios på Vimeo.

Watson Institute Experience

Vi eksisterer for at tjene som en platform for den næste generation af ledere, iværksættere og innovatører til at opbygge succesrige karrierer og effektive liv.

Hvert element i Watson Institute programmet er skræddersyet til at give næste generations iværksætterledere den intensive uddannelse, det globale netværk, engageret mentorskab og praktisk oplevelse til at lancere effektive karrierer.

Dette er de vigtigste søjler i hvert Watson Institute program:

mentorskab

Mentorskab katalyserer personlig vækst, lederudvikling og iværksætteres succes, samtidig med at vores studerendes netværk i høj grad udvides. Af denne grund er Mentor-programmet en søjle i Watson-oplevelsen og konsekvent rangeret som en af de mest effektive dele af vores program.

På Watson Institute er de studerende parret med velkendte lokale iværksættere, innovatører og ledere baseret på, hvor godt de passer sammen med deres mission og aktuelle færdigheder. Mentorer coacher studerende gennem deres rejse og udfordrer dem til at øge deres indflydelse ved at tilføje perspektiv, udvide deres netværk, sætte spørgsmålstegn ved deres antagelser og forbedre deres verdenssyn.

Master Course Lærere

Watson-masterkursslærere er verdens fremste ledere, iværksættere og praktikere, der fungerer som kortvarige iværksættere i ophold. Hver uge inviteres en lærer til kandidatuddannelsen til campus for at dele deres iværksætterrejse, give en på én mentorskab og udvide studerendes globale netværk.

Master Courses spænder fra en intim fireside-chat til en interaktiv workshop og drejer sig om at dele bedste praksis, såvel som læring og fiaskoer. Denne søjle i Watson-oplevelsen placerer studerende side om side dygtige ledere og iværksættere til at tjene som modeller til inspiration og en feltguide til succes.

Intensiv træning

Watson Institute 's træning udvikler de hårde og bløde færdigheder, der er nødvendige for at skabe en succesrig karriere og et imponerende liv, herunder transformativ kommunikation, lederskab, fundraising, økonomi, grus, empati og modstandsdygtighed. Preceptorer er Watson Institute 's ækvivalent med fakultetet, der selv er nøje udvalgte praktikere, ledere og iværksættere, der underviser i Watson-pensum, trækker på et væld af personlig erfaring og individuelt mentorstuderende.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg

Placeringer

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Programmer

     Institutionen tilbyder også:

     Spørgsmål