Keystone logo
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Introduktion

Over 100 års akademisk ekspertise

Waldorf University er en venlig, privat kunstskole beliggende i det smukke Forest City, Iowa. I mere end 100 år har Waldorf været hjørnestenen i tusindvis af liv, hvilket skaber det solide fundament for succes blandt studerende, deres familier og samfundet.

Siden starten i 1903 har Waldorf været i spidsen for akademisk innovation og banebrydende en vej for fremtidige generationer. Waldorf tilbyder en litani af certifikat-, associerings-, bachelor- og kandidatuddannelser og har mulighed for alle, der ønsker at forbedre deres liv akademisk, personligt eller professionelt.

Hos Waldorf mener vi, at en virkelig velafrundet uddannelse ikke kun involverer akademiske studier, men også deltagelse i kunst, fysisk uddannelse og mere. Vores pulserende campus bugner af studerende fra hele verden, der har valgt Waldorf for at hjælpe dem med at nå deres uddannelsesmæssige mål.

Vores fakultet og personale arbejder en-til-en med studerende for at sikre, at de er sikre og i stand til at nå deres fulde potentiale og giver opmuntring hvert trin på vejen. Uanset om du foretrækker at lære i en traditionel klasseværelse eller fleksibiliteten ved at tjene din grad online, anbefaler vi dig din beslutning om at fremme dit liv gennem uddannelse.

Velkommen til Waldorf. Vi er krigere!

De fire søjler

Disse fire søjler beskriver Waldorf Universitets oplevelse: Tradition, lidenskab, fællesskab og succes. De er grundlæggende for Waldorfs historie og afspejler Waldorfs nuværende og håber om Waldorfs fremtid.

TRADITION

Grundlagt i 1903 er Waldorf Universitets kernestyrker dets historie og et stærkt værdisystem. Vores grundlæggere værdsatte service til samfundet - og det har ikke ændret sig. Vores levetid skyldes akademisk ekspertise, solide traditioner inden for kunst og et bredt program for atletik. Men vigtigst af alt forstår vi denne oplevelse som en gave fra Gud, der har et ansvar for at tjene verden.

LIDENSKAB

Fortid og nutid gør vores studerende Waldorf University til, hvad det er i dag, og hvad det vil være i fremtiden. Med studerende fra alle stater og mange lande på campus sætter Waldorf University pris på den mangfoldighed, som vores studerende bringer til vores læringssamfund, og den berigelse det bringer os alle. Vi opfordrer vores studerende i boliger til at forfølge alle deres lidenskaber - fritidsfagligt, trosbaseret, akademisk fokuseret eller på anden måde - fordi vi ved, at velafrundede mennesker udmærker sig. Mange af vores online studerende ved, at dette er sandt, da de allerede jonglerer familie, arbejde og nu deres lidenskab for at nå deres uddannelsesmæssige mål.

Vores fakultet og personale er meget stolte af at undervise og betjene vores studerende. De bærer og indpodede Waldorf Universitets værdier, traditioner og mission. I eller uden for klasseværelset, på campus eller online er vi meget stolte af at hjælpe vores studerende med at forfølge deres lidenskaber, nå deres uddannelsesmæssige mål og efterlade Waldorf med et solidt fundament til at begynde deres karriere.

FÆLLESSKAB

Waldorf University campus ligger i hjertet af Forest City, Iowa, og er grundlaget for vores krigernation. Med en global rækkevidde ud over campus omfavner vores samfund enhed og fællesskab. Fra et første skridt på campus eller tale med en medarbejder i telefonen møder studerende øjeblikkeligt det noget specielt, der er Waldorf-samfundet. Ved at opbygge fælles minder og viden udvikler vi en unik loyalitet over for det lilla og det guld.

SUCCES

Waldorf University har ført gebyret for forandring siden starten og har altid haft skolastisk innovation i centrum. Vores tilgang kombinerer den traditionelle klasseværelse med de nyeste online kurser, der giver alle vores studerende - uanset om de er i Forest City eller ej - en akademisk oplevelse, der passer til deres behov. Vores studerende er krigere i enhver henseende. Vi definerer succes som den menneskelige ånds sejr - og vi bruger vores succeser til at tjene andre.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Programmer

      Spørgsmål