Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Introduktion

w.academy

w.academy har lejet Sida Academy-afdelingen, der er specialiseret i Master og Executive Master, som i den nærmeste fremtid vil integrere w.academy-platformen med forretningsskolers modaliteter, tilgange, produkter og løsninger.

Vores mission er at give studerende, ledere, virksomheder og offentlige institutioner en komplet service af uddannelsesaktiviteter som f.eks. efteruddannelse og specialisering, Executive Masters, University Masters og Full Masters.

Undervisningen foregår på forskellige måder: fra fysiske klasser til livestreaming, fra tutoring til coaching ved hjælp af de bedste undervisningsmetoder som rollespil, flipped classroom, kooperativ læring, peer education og brug af laboratorier.

Værditilvæksten opnås takket være et blandet og struktureret studie, et digitalt studie, der er skræddersyet til vores studerende.

Sida-gruppen

I over 30 år har Sida Group tilbudt ledelsesmæssige konsulenttjenester til virksomheder og institutioner. Sida Group støtter ledelsen i alle dens faser, lige fra de strategiske faser som økonomi og kontrol, menneskelige ressourcer, organisation til M&A og internationalisering.

websolute

Websolute er et innovativt PMI, der er noteret på AIM Italia, og er en af de vigtigste italienske digitale virksomheder inden for kommunikation, digital teknologi og digital markedsføring og handel.

Placeringer

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italien

   Spørgsmål