Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Introduktion

Grundlagt i 1897 af Elizabeth Evelyn Wright-Menafee, som knap var ældre end nogle af nutidens studerende, har Voorhees College en rig historie og en lys fremtid. Vi er et fuldt akkrediteret historisk sort liberalt kunstskole, der tilbyder grader i 12 discipliner - et antal, der vokser, efterhånden som vi vokser. Gennem vores mangeårige tilknytning til Episcopal Church fokuserer Voorhees på at udvikle studerende åndeligt såvel som intellektuelt.

Om kollegiet

Voorhees College er et fireårigt, co-pædagogisk, karriereorienteret liberalt kunsthøjskole tilknyttet Episcopal Church og United Negro College Fund. Voorhees College er fuldt ud akkrediteret af Kommissionen for colleges i den sydlige sammenslutning af colleges og skoler til at tildele bachelorgrader. Lær mere om Voorhees College 's mission.

Historie

Grundlagt i 1897 af Elizabeth Evelyn Wright Menafee, har Voorhees College mission altid været at tilbyde alle studerende en omfattende omfattende almen uddannelse kombineret med professionel uddannelse i en værdicentreret tradition for liberal kunst. Derudover var Voorhees College det første Historically Black College og University i South Carolina akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Lær mere om Voorhees College historie.

Placeringer

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Spørgsmål