Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Introduktion

Hvorfor V School ?

Premier resultater

I starten af ​​den første uge af klassen begynder de studerende at arbejde med en karriereådgiver for at forberede dem til jobjagt ved at afholde ugentlige workshops og en-på-en for at få dig klar til at ramme jobborne med det samme. Vi arbejder sammen med dig for at finde ud af, hvad du vil have ud af din nye karriere og tale om kulturform, positioner, lønforhandlinger, og hvordan man kan væve dit nuværende færdighedssæt med dine nylige færdigheder.

Super Transcript

V School Super Transcript er branchens første intelligente værktøj, der bruges til at vurdere en kandidatuddannelseskandidats tekniske, faglige og problemløsende færdigheder. Ved at arbejde direkte med ansættelsescheferne hos førende virksomheder og organisationer har vi identificeret og undervist de nøjagtige færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe dig med at lande dit første tech job. Dette levende dokument er en portefølje, transkript og anbefalingsbrev alt i ét. Når en arbejdsgiver hurtigt kan forstå dine styrker og evner og straks drill ned til dit relevante porteføljearbejde, tager det gætteriet ud af interviewprocessen. Arbejdsgiverne sætter pris på den direkte fremadrettede, databaserede tilgang, og V School kandidater nyder den tillid, der kommer fra at være ultra-forberedt til jobsamtalen. Vind, vind.

Livet Immersive

V School er mere end vores elite pensum eller førsteklasses instruktører: vi kode, vi opretter, og vi indkalde sammen. Det er her du kommer til at lære nye færdigheder og forlade med et helt nyt liv. Find ud af, hvad der kan ske, når du virkelig er nedsænket.

Boliger

Vi tager hånd om alt, så du kan være fokuseret på at mestre en ny færdighed og lancere en spændende ny karriere. Vores studentbolig er et par blokke fra campus og en halv blok fra et togstop. Det er en fællesskabsfokuseret oplevelse med delte værelser og boligareal. Hver bolig er fyldt med produkter og møbler, som eleverne skal leve behageligt og fokusere på deres uddannelse.

Online klasser

Uddannelse fra komfort i dit eget hjem og i byen med V Skoler 100% virtuelt klasseværelse. Starkt forskellig fra de fleste online læringsplatforme, strømmer V-skoler fjernoption direkte ind i klasseværelset med live-instruktion, live-mentorer, parprogrammering og ægte gruppeprojekter. Det er som om du var i person. Indholdet er det samme. Undervisningen er den samme. Jobudfaldene er de samme. Som en fordel har alle alumner mulighed for at strømme ind i vores virtuelle klasseværelse. Uanset om du ønsker at pusse op på din kode før en jobsamtale, har et komplekst problem, du vil køre forbi en mentor, eller bare gå glip af venskabskammeret og samarbejdet mellem V School klasseværelset, er den virtuelle platform din. Da teknologien ændrer sig næsten dagligt, er det fortsat nøglen at holde nuværende.

Placeringer

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål