Keystone logo
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Introduktion

Guglielmo Marconi Universitet Italiensk er det første online universitet, der blev godkendt af det italienske undervisningsministerium og den første og eneste italienske akkrediteret universitet i USA.

Med over 14.000 studerende, er universitetet Guglielmo Marconi involveret i betydelig forskning og innovation, ser ud over den traditionelle læringsmiljø, det fremmer brugen af ​​innovative avancerede teknologiske løsninger ved at slutte med traditionelle aktiviteter såsom foredrag, workshops og seminarer metoder.

Universitetet kamp for at opnå deres værdier og mission at opfylde behovene hos alle studerende ved at tilbyde forskellige muligheder for at studere på bachelorniveau og postgraduat med fleksible arbejdstider, løbende indskrivning, online klasser, virtuelle laboratorier og simulering. Vores forskningsaktiviteter er understøttet af veludstyrede laboratorier, vores produktion kontor og Marconi Studios Filmisk Arts, hvor eleverne kan anvende deres viden og få praktisk erfaring træning.

pædagogisk model

100% online

Den pædagogiske model er 100% online og gennemføres via en moderne virtuelt universitet. Alle aktiviteter kan udføres fra et vilkårligt sted med kun adgang internettet via en computer eller mobil enhed:

 • Hver elev kan vælge den bedste tid til at studere uden at forsømme deres daglige aktiviteter.
 • Når forbundet til campus, studerende har adgang til digitale ressourcer til at studere og værktøjer til at kommunikere med deres lærer eller kammerater.
 • Alle fremskridt studerende evalueres direkte gennem den virtuelle campus.

iPad som en undersøgelse værktøj

Hver elev modtager hjemme næste generation iPad som en undersøgelse værktøj. IPad kan mageligt forbindelse til campus og få adgang til forskellige eBooks nøje udvalgt af lærere og andre ressourcer, der kræves for kurserne.

Evaluering

For at sikre kvaliteten af ​​programmer, bedømmes den studerendes ugentlige gennem forskellige aktiviteter:

 • diskussionsfora
 • Studerende diskutere spørgsmål eller analysere virkelige sager undersøgelse af læreren.
 • opgaver
 • Hver opgave personligt kvalificeret af underviseren.
 • online test
 • Tests automatisk kvalificeret af den virtuelle campus, så eleverne kan kende deres succeser med det samme.

internationale lærere

Alle lærere har specialiseret akademisk uddannelse inden for hvert kursus, omfattende erhvervserfaring og international erfaring.

Hvert kursus videokonferencer med lærere, hvor den pågældende undersøgelse og tvivl er løst studerende er lavet.

Overvågning og løbende support

Pædagogiske processer opfylde strenge standarder for akademisk kvalitet og studerende har permanent overvågning og støtte deres læreproces, gennemføres af et hold af fagfolk fra Student Services Centre.

Placeringer

 • Rome

  Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Spørgsmål