Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Introduktion

139710_button2.png


Missionen for USC Rossier School of Education (udtales "ross-EAR") er at forberede ledere til at opnå uddannelsesmæssig ligestilling gennem praksis, forskning og politik. Vi arbejder på at forbedre læringsmuligheder og -resultater i bymiljøer og for at imødegå uligheder, der påvirker historisk marginaliserede grupper. Vi lærer vores elever at værdsætte og respektere den kulturelle kontekst i de samfund, de arbejder i, og at udspørge de magtsystemer, der former politikker og praksis. Gennem innovativ tænkning og forskning stræber vi efter at løse de mest vanskelige uddannelsesproblemer.

USC Rossier School of Education er en del af University of Southern California, et af verdens førende private forskningsuniversiteter. Beliggende i hjertet af Los Angeles tilbyder USC studerende et rigt bymiljø, hvor de kan lære, samt mange internationale muligheder for forskning og studier.

Statistik

På USC kommer studerende fra alle 50 stater og 110 lande, herunder mere end 5.000 internationale studerende hvert studieår.

    Placeringer

    • USA Online

      USA Online, USA

    Spørgsmål