Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Introduktion

Hvem vi er

B&20 British School er blevet oprettet for at imødekomme behovene hos studerende, fagfolk og virksomheder, der ønsker at tage et målrettet engelsk sprogkursus eller marketingkurser online.

Vi tilbyder kurser for alle niveauer (begynder, mellemliggende, avanceret), forretningsengelsk og forberedelse til officielle Cambridge ESOL-eksamener, IELTS, CV og jobsamtaleforberedelse.

Vi tilbyder i øjeblikket også en Master online i Digital Marketing Management for kandidater og fagfolk på engelsk og italiensk, hvilket giver dig mulighed for at forbedre digitale marketingfærdigheder til job og universitet.

Vi har et professionelt team af engelske modersmålslærere, som vil hjælpe dig med at tilegne dig 100 % engelskkundskaber direkte fra dit hjem.

Kurserne vil foregå via Skype/Zoom eller på tidspunkter, der passer til dine behov, herunder i weekenden.

137502_57e7d7424f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7c2c7bdd9e4dc65e_1280.jpg

Hvilken skole?

B20 BRITISH SCHOOL blev grundlagt i London, UK i 2018 som en engelsk sprogskole og specialiserede sig derefter i 2019 til en fuldgyldig Business School, der sigtede mod at levere uddannelse af høj kvalitet til fagfolk, studerende og virksomheder.

En bred vifte af kurser er tilgængelige, såsom Master i Digital Marketing, der allerede leveres i form af en online platform og med deltagelse af internationale studerende fra hele verden og den i Social and Influencer Marketing, der har til formål at give både generelle og praktisk viden om, hvordan man bliver en rigtig specialist i sociale medier og derfor en Influencer i modebranchen, men også inden for andre områder såsom detailhandel, catering og mange andre markedssektorer. På nuværende tidspunkt er Influencer den mest almindelige stilling, og det vil blive mere og mere i fremtiden, så B20 BRITISH SCHOOL har tænkt på en hurtig, effektiv formel på højt niveau til at træne ressourcer inden for dette specifikke område.

Vores deltids Masters, der varer 4 måneder, giver dig mulighed for at forene arbejde og studier i aftentimerne for at klare alt på en mere fleksibel måde. For dem, der har særlige behov, tilbyder vi også muligheden for at bygge en skræddersyet Master til deres behov.

Vi tilbyder fleksible løsninger til vores studerende både betalingsmæssigt og i forhold til didaktisk tilrettelæggelse med deltids- og fuldtidskurser, alt efter personlige behov. Vores lektioner er meget interaktive og praktiske, baseret på det virkelige liv og verden af digital og Influencer Marketing.

Vi arrangerer også interne kurser for dine medarbejdere og for større karrierefremgang.

Hvad vi gør - På Zoom

Dagens travle livsstil giver dig ikke altid tid til at dedikere dig selv til læring, dine hobbyer eller dine interesser.

B&20 British School har fundet den rigtige løsning til dig. Du kan nu følge onlinekurser og lære engelsk eller marketing direkte fra din sofa eller seng i det afslappende miljø i dit hjem.

Du vil modtage undervisning af høj kvalitet fra engelsklærere som modersmål. Din lærer vil være tilgængelig til sent på aftenen, også i weekenden.

Perfekt til folk, der har begrænset tid og foretrækker onlinelektioner til enhver tid, inklusive weekenden.

Vores Zoom-klasser er normalt førstevalget for de mennesker, der ikke har tid til at deltage i et engelskkursus i løbet af hverdagen. Derfor leverer vi denne service indtil kl. 22 om aftenen.

Vores lektioner undervises af engelsksprogede som modersmål, som har en bred erfaring med at håndtere forskellige niveauer og specifikke ønsker. Lektionerne er interaktive med alle dækkede emner, herunder engelsk grammatik, samtale, lytning, ordforråd, se videoer for at forstå bedre sociale situationer. Du vil ikke blive skuffet, da vores lærere vil hjælpe dig med at lære engelsk hurtigt og give dig den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Til onlinelektioner har du brug for en stærk og pålidelig internetforbindelse og en stationær eller bærbar pc, notebook eller iPad. Lektioner er mulige på smartphones, men de er ikke ideelle. Høretelefoner eller høretelefoner og en ekstern mikrofon kan være en fordel. Du skal kunne bruge Zoom eller et lignende program.

Placeringer

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Spørgsmål