Keystone logo
University of Ljubljana

University of Ljubljana

University of Ljubljana

Introduktion

Hvert nyt akademisk år byder på nye muligheder for akademisk og personlig vækst, og vi glæder os til at opmuntre dig på denne spændende rejse med læring og opdagelse. Vi er glade for at byde dig velkommen til denne informationspakke på vores uddannelser og håber du finder noget af din interesse.

Informationsdage 2024

At vælge dit studie er en af ​​de vigtigste beslutninger i dit liv. Vi foreslår, at du tænker grundigt over, hvad du kan lide, da det gør det meget nemmere at studere. Besøg vores hjemmesider og sociale netværk for de fakulteter, du er interesseret i, lær alt, hvad der er at vide, når vælger at studere på vores universitet , og forberede dine spørgsmål. Hvis du har brug for råd eller hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at give dig al information og svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 • Du er velkommen til at deltage i online info-sessionerne, der afholdes den 22. og 23. februar 2024 kl. 13.00 CET. Online-sessionen vil give dig mulighed for at få førstehåndsinformation om at studere på universitetet i Ljubljana og at bo i Slovenien, samt at møde repræsentanter for nogle akademier og fakulteter. Denne session vil være på engelsk.
 • Den 1. marts 2024 kl. 14.00 CET organiserer vi online Q & En session, som er en fantastisk måde at stille spørgsmål og finde ud af mere om ansøgnings-optagelsesproceduren for bachelorstudier og anerkendelse af udenlandske ungdomsuddannelser. Denne session vil være på engelsk.

t

Skrive:

Mere information om bachelor- og 1-cyklus kandidatuddannelser samt ansøgningsperioder kan findes her .

Indkaldelsen til tilmelding 2024/2025 til kandidat- og ph.d.-studier vil snart blive offentliggjort.

De fleste af vores medlemmer (akademier og fakulteter) er placeret i Ljubljana, hovedstaden i Slovenien, undtagen vores fakultet for maritime studier og transport, som ligger i Portorož ved Adriaterhavet.

Ljubljana er en meget behagelig og ungdommelig by at bo i. Vi har mange museer, gallerier, teatre, biografer, institutter, biblioteker og et af de ældste filharmoniske orkestre i verden. I byens centrum finder du masser af pubber, restauranter, klubber og butikker. Der er også masser af grønne områder. Kongresni trg (torvet) er en af ​​de centrale pladser i Ljubljana, som også er sæde for rektoratet for universitetet i Ljubljana.

Vores uddannelser spænder over alle studieretninger: kunst, kunst, naturvidenskab, teknologi og teknik, samfundsvidenskab, humaniora, medicin, sundhedsvidenskab og sport, som er designet i overensstemmelse med Bologna-processens retningslinjer. Inden for universitetet i Ljubljana og i samarbejde med udenlandske universiteter tilbyder vi fælles, tværfaglige og tværfaglige studieprogrammer i alle tre cyklusser. Ud over forelæsninger, tutorials og seminarer lægger vi stor vægt på praktisk træning, inklusion af studerende i projektarbejde, internationale udvekslinger, karrierevejledning samt fritidsaktiviteter og andre aktiviteter.

Som vores studerende vil du have en fantastisk mulighed for at studere i det mangfoldige internationale samfund med mange gæsteprofessorer og internationale studerende fra hele verden. Hvert år opgraderer og udvikler omkring 40.000 studerende deres viden og færdigheder på vores institution, blandt dem har vi 8%, er internationale studerende. Universitetet i Ljubljana-programmerne afsluttes af mere end halvdelen af ​​alle bachelordimittender i Slovenien, mere end to tredjedele af indehavere af master- og specialiseringsgrader og mere end 80 procent af naturvidenskabelige doktorer.

Vores forpligtelse til akademisk ekspertise og mangfoldighed af aktiviteter bekræftes af deninternationale universitetsrangering og mange andre nationale og internationale anerkendelser af vores akademiske og forskningsmiljøs studier og forskningsresultater.

En særlig bekymring for universitetet i Ljubljana er overførsel af viden til industrien af ​​hensyn til miljøets sikkerhed, folks sundhed, livskvaliteten og den velhavende økonomi, hvilket er grunden til, at vi samarbejder tæt med mange slovenske og udenlandske virksomheder. Vores partnere er fremtrædende multinationale selskaber og top slovenske organisationer.

www.uni-lj.si/study kan du finde informationsvejledninger der er specielt designet til internationale studerende, der har til hensigt at studere på universitetet i Ljubljana, information om uddannelser og yderligere nyttig information, der vil lette din start her. Dette sæt guider er designet specifikt til at hjælpe dig med at vælge godt og træffe den rigtige beslutning ved valg af din uddannelse på universitetet. Vores tutorials giver dig indsigt i studiemuligheder på universitetet af Ljubljana og bor i Slovenien. Du kan også søge efter programmer ved felter og kategorier .

Du skal ansøge om optagelse og anerkendelse af udenlandsk uddannelse gennem eVŠ-webportal (links til ansøgningsperioder og tidslinje for optagelses- og anerkendelsesprocedure ). Du kan finde information om udbudte uddannelser, data om studievarighed, optagelseskrav, antal ledige stillinger, studieform osv. i Ring for tilmelding . For at hjælpe dig med ansøgnings-optagelsesproceduren har vi udarbejdet videopræsentationer og instruktioner, som er tilgængelige på www.uni-lj.si/study/impressions/promotional-material .

Se den korte video for at lære mere om uddannelsessystemer og politikker i Slovenien serie som er udarbejdet af vores ministerium for undervisning, videnskab og sport.

Adgangsprocedure

Velkomstguide

For at få det bedste ud af din korte tid med os, har vi forberedt denne velkomstguide , der hjælper dig med at gøre dit ophold på universitetet i Ljubljana til en værdifuld studieoplevelse såvel som en uforglemmelig tid i dit liv.

Skulle der forblive ubesvarede spørgsmål efter at have læst denne guide, så tøv ikke med at kontakte os:
Anerkendelse af udenlandsk ungdomsuddannelse: [email protected]
Anerkendelse af udenlandsk uddannelse til optagelse på kandidat- og ph.d.-studier og overførsel: kontakt venligst den autoriserede person på det relevante fakultet/akademi
Ansøgnings- og optagelsesprocedure: [email protected]
Teknisk assistance til at udfylde ansøgningen om tilmelding: [email protected]
År Plus: [email protected]
Slovensk sprogkurser: [email protected]
Stipendier: [email protected]
Information om Visa: [email protected]

Du kan også udvide din horisont med vores sommerskolekurser i et inspirerende internationalt miljø eller studere som udvekslingsstuderende i et helt studieår eller et semester.

Vi inviterer dig til at starte din akademiske vej med os, styrke dine personlige og professionelle karrieremuligheder og blive et værdifuldt medlem af vores stolte og kreative akademiske samfund.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores universitet.

Studentindtryk

Studerende er hjertet i vores samfund og motivationen for vores fakultet og personale. Vi opfordres til at lære af hinanden og de mange forskellige muligheder, der tilbydes af studier, sociale, kulturelle, rekreative, sportslige og fritidsaktiviteter i vores forskelligartede akademiske samfund.

Universitetet i Ljubljana er en åben institution. Vi ser frem til at få så mange studerende fra andre lande som muligt. For os er I venskabsambassadører i forholdet mellem jeres lande og Slovenien. Forbindelser skabt under studiet er normalt værdsat gennem hele vores liv. Vi inviterer dig til at starte din akademiske vej med os, booste dine personlige og professionelle karrieremuligheder og blive et værdifuldt medlem af vores stolte og kreative akademiske fællesskab.

Websted: www.uni-lj.si/study

E-mail: [email protected]

Placeringer

 • Ljubljana

  University of Ljubljana Kongresni trg 12, 1000, Ljubljana

  • Ljubljana

   University of Ljubljana Kongresni trg 12, 1000, Ljubljana

   • Ljubljana

    University of Ljubljana Faculty of Electrical Engineering Tržaška cesta 25, 1000, Ljubljana

    • Ljubljana

     University of Ljubljana Faculty of Public Administration Gosarjeva ulica 5, 1000, Ljubljana

     • Ljubljana

      Kongresni trg, 12, 1000, Ljubljana

      Spørgsmål