Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Syning - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Syning - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Lær at sy

Syning er en af ​​de mest kritiske discipliner i modedesign. Vores syning video lektioner dækker alt fra at lære at tråde en symaskine til at lære at sy en af ​​de mest udfordrende materialer alt, læder.

Forhåndsvisning af en typisk UoF-syningslektion

Læder Syningsteknikker

Lektioner for hvert færdighedsniveau

NYBEGYNDER

Hvis du er ny til syning, starte med (symaskine) "Trådning Brother 1500-tallet", så gå på at mestre vores "Intro" lektioner. Flyt siden af ​​vores serie af lektioner om "finish". Så, lad os lære dig de ins og outs af lynlåse. Se og master-6 flere lektioner i dette afsnit, alt efter dem interesserer dig mest, før man går videre til vores Intermediate lektioner.

Intermediate

I vores Intermediate afsnit vil vi lære dig couture syteknikker spænder fra, hvordan man applique en blonde søm, det grundlæggende om couture knapper og knaphuller og endelig hvordan du opretter håndlavede stof blomster. Vælg alle 5 lektioner, der interesserer dig, og søm dem.

Avanceret

Før hoppe ind i vores Advanced Syning sektion, først se og lytte til vores Begynder foredrag hedder "Leather Tanning til Types". Derefter køre gennem vores 6-delte læder syning lektioner i dette afsnit for at lære dig at sortere & cut læder, hvordan interface & stabilisere læder sømme og syteknikker, du behøver at vide for at sy et komplet læderjakke.

Fashion University tilbyder mange, mange flere lektioner i Syning. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål