Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Strikker - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Strikker - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Strik Lærer

Vores strik lektion tutorials omfatter cut & sy strik samt kunsten at hånd-strikning.

Forhåndsvisning af en typisk UoF Knits-lektion

Strikning af et Poncho tørklæde

Lektioner for hvert færdighedsniveau

NYBEGYNDER

Begynd med vores "Introduktion til strikstoffer" og "Strik Fabric Principles" lektioner først. Du vil lære om strikke struktur, stretch-forholdet og hvordan du vælger den bedste strik stof til et bestemt design. Anvend så denne viden og lav dit eget sæt strikkere til forskellige strikkestrækninger. Udfyld dine strik studier ved at lære, hvordan man skaber en hånd-vævede poncho halstørklæde og en strikket trøje.

Intermediate

Hvis du allerede har en vis erfaring med strik, tjek vores Strik Stretch reduktion lektioner.

Hvad du kan lære

Strik Stretch Reduktioner - Nederdel Slopers

Lær at tage din straight nederdel Sloper og omdanne det til en række strikke slopers for de forskellige strikke stretch kategorier. Vi vil lære dig, hvordan du opretter en stabil Strik Sloper først og derefter, hvordan du konvertere den til en moderat Stretch, 2-Way Stretch, Super Stretch og Ribbed Strik stretch. Denne lektion bygger på vores strikke foredrag serien: Introduktion til strikstoffer og Strik Fabric principper.

Andre strikninger

Ved at indrykke din Torso Strik Beregninger Form, fra vores lektion om hvordan man konvertere en Torso Sloper til en stabil Strik Torso Sloper, vil vi hjælpe med at gøre denne lektion en leg.

Tilføj til dit strikte bibliotek ved at lære at skabe en strikket ærme og bukseblokke, så du kan designe alle typer strikplagg, uanset hvilket stretch stof du vælger.

University of Fashion tilbyder mange lektioner på strik. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål