Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Mode kunst - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Mode kunst - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Fashion Art Lessons

Vores online mode tegning, rendering og illustration video lektioner vil hjælpe dig realisere dine motiver på papir og lave en kunstner ud af dig! At være i stand til at kommunikere dine design ideer til andre, er et afgørende skridt mod at blive en succesfuld modedesigner.

Forhåndsvisning af en typisk UoF Fashion Art Lesson

Rendering af camouflage

Lektioner for hvert færdighedsniveau

NYBEGYNDER

Uanset om din interesse er at designe for kvinder mænd, tweens, spædbørn, småbørn eller ældre børn, det hele starter med at lære at tegne mode croquis. En mode croquis er en grov skitse brugt som fundament i mode tegning og præsenterer en let langstrakt figur i forhold til det virkelige liv krop proportioner.

Begynd at lære ved at mestre vores "Female Frontal udgør" og "Female contrapposto udgøre" lektioner. Næste, så prøv at trække "Female Gåture Pose" og kvindelige side Tilbage Pose. ". Derefter gå videre til vores "Female Afslappet Standing Pose" og "Female Head, Hænder & fødder" lektioner. Endelig vælge og afslutte 4 andre Begynder lektioner, der interesserer dig, eller som synes udfordrende, før du flytter til vores Intermediate sektion.

Når du føler komfortabel med din hånd tegning færdigheder, er du velkommen til at gå videre til vores Computer Assisted Design (CAD) lektioner. Du finder dem i vores CAD disciplin sektion. Vi har lagt vores CAD lektioner i den rækkefølge, som du skal se dem. Start med den første lektion, så gør den anden lektion, etc.

Intermediate

Vores Mellemliggende kunst lektioner vil lære dig at aflevere gengive dine motiver. Hver lektion kommer med en gratis downloades croquis skabelon og farveprøve, så så du kan følge med instruktøren. Vi vil også lære dig at finde din egen skitsering stil. Dine skitsering stil "brands" dig og skille dig ud fra andre designere. Efter mastering mindst seks af vores Intermediate lektioner, gå videre til vores avancerede lektioner.

FREMSKREDEN

Vores Advanced kunst lektioner vil lære, hvordan til at illustrere dine motiver i gouache ( "vand maling" eller "splash" på italiensk). Download vores gratis mode croquis for disse lektioner og følge med din instruktør til at perfektionere de teknikker, vi indfører her.

University of Fashion tilbyder mange, mange lektioner i Fashion Art. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål