Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Mode forretning - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Mode forretning - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Fashion Business - Online-lektioner

Den virksomhed af mode kombinerer kreativ tænkning med analytiske evner. Vores forretning lektioner omfatter videoer rettet til private købere, merchandising og marketingfolk. De giver et solidt fundament for dem, der ønsker at starte deres egen retail, fremstilling eller design virksomhed, herunder afgørende viden om retail matematik, profit og tab, hvilket skaber en merchandise plan, branding, licenser og markedsføring.

Hvis du er ny til modebranchen, starte med Basic Math Concepts, Forståelse Retail Resultatopgørelse og Oprettelse af en Retail Merchandise Plan. Derefter tackle vores licens-serie, efterfulgt af vores markedsføring og branding videoer. Afslut med vores 3-del Fashion Start-Up 101 serien.

Forhåndsvisning af en typisk UoF Fashion Business Lesson

Fashion Startup 101 - Grundlaget

Bare et par af de mange lektioner, der tilbydes i denne disciplin

Plus Size: Modeller, Illustratorer, Designere og mere

Denne lektion vil lære dig om plusstørrelsesmodeller, illustratorer, designere og meget mere. Den plus size modebranchen rækker langt ud over det tøj selv. Nogle nøgleaktører danner grundlaget for plusstørrelse mode, som omfatter fremtrædende modeller i medierne, der fortaler for kroppens positivitet, samt alle illustratorer, uafhængige designere og butikker, der imødekommer alle de forskellige designfacetter i branchen.

Fashion Branding

Lær af vores industri pro, hvad det betyder at være en "brand". Du vil lære psykologien bag at skabe et vellykket mærke, og hvorfor det er vigtigt at få dit varemærke varemærketegnet. Derudover vil du lære om forskellige branding strategier til at give dit produkt en unik identitet, så du kan opnå en konkurrencemæssig fordel i forhold til dine konkurrenter.

Fashion Marketing i det 21. århundrede

Med udgangspunkt i vores Introduktion til Marketing lektion, denne lektion løser problemer, som konfronterer en marketingmedarbejder i det 21. århundrede. Du vil lære om, hvordan sociale medier og sociale spørgsmål påvirker marketingmixet, hvordan teknologiske kræfter hjælper med at fremme modeprodukter og hvilken rolle modebranchen spiller som den vedrører social ansvarlighed. Efter denne lektion, tjek vores lektioner om licens.

University of Fashion tilbyder mange, mange flere lektioner i Fashion Business. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Associate Degree i Business Analyst
  • Online USA
 • Bachelor of Science i informationsteknologi - generel virksomhed
  • Online USA
 • Business Analytics specialiseringsprogram
  • Online
  • Madrid, Spanien