Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Mode forelæsninger - online lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

Mode forelæsninger - online lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også et tilbagevendende månedligt abonnement sats på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle Af vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr.

UoFs lektioner er udelukkende undervist af modeskoleprofessorer og branchefolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion byder på lektioner i alle de store modediscipliner: drapering, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD modekunst, børnetøj og meget mere.

De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i et enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang hver Modefag i hver disciplin!

Klik her for at lære mere


Modeforelæsninger

Lad vores eksperter lære dig om modebranchen. Lær, hvordan berømte designere startede deres mode dynastier. Lær om detailhandel, branding, licenser og markedsføring, tekstiler, trend forecasting, kostume historie, farve teori og læder garvning. Tag ture i interessante mode museer og besøge onsite mode industrien begivenheder. Vi har endda give tips om at sammensætte en mode portefølje for ansøgning til en top mode skole.

Forhåndsvisning af en typisk UoF modeforedrag

Carmen Marc Valvo Interview

Bare et par af de mange lektioner, der tilbydes i denne disciplin

Laws of Trademark Protection

I denne lektion vil du lære alt om amerikansk varemærkeret som den vedrører mode, der begynder med det, der er et varemærke. Vores mode advokat ekspert vil diskutere: hvad der er beskyttet i henhold til varemærkeloven, hvordan du registrerer dit varemærke og fordelene ved at gøre det. Du vil også lære hvad de skal gøre, hvis nogen krænker dit varemærke og de skader, som du kan søge i henhold til loven. Denne lektion er et must for alle designere.

Ved at trykke Værktøj & Techniques

Denne lektion vil introducere dig til de værktøjer og teknikker, der anvendes til professionelt tryk tøjet. Vi vil lære dig at trykke let til mellemtykt stof, hvordan man kan trykke fløjl og læder og hvilke værktøjer til at bruge, og hvornår. Resultaterne vil være forskellen mellem en "hjemmelavet leder beklædningsgenstand 'vs. en, der ser professionelt produceret.

Eco-Tekstiler

Denne lektion vil give et overblik over Eco tekstiler og den udvikling, der hidtil er gjort i en verden af ​​bæredygtige tekstiler og bedste praksis. Det vil dække blive gjort fremskridt med at reducere miljøbelastningen i produktion, anvendelse og bortskaffelse af tekstiler samt fremtiden for den globale modeindustri, da det fortsætter med at udvikle sig og blive mere miljøbevidst og Aware.

University of Fashion tilbyder mange, mange mere fascinerende modeforedrag. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com.

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål