Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School Kursus: Modeproduktudvikling
University of Fashion - Online Fashion Design School

Kursus: Modeproduktudvikling

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også en tilbagevendende månedlig abonnementsrente på US $ 19,95 per måned.

Introduktion

Hvad er Fashion University?

University of Fashion fungerer meget anderledes end de fleste modedesignskoler. Vi opkræver ikke et separat undervisningsgebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7 on-demand adgang til alle vores mange hundreder af videotimer i fuld længde for et lavt årligt abonnementsgebyr.

UoF lektioner undervises udelukkende af UoF og branchefolk, aldrig af amatører. Du kan se nøjagtigt de samme forelæsninger og "hvordan-til" -demonstrationer undervist af de bedste modeskoler, men uden stive klassetider på upraktiske steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære.

University of Fashion tilbyder undervisning i alle de store modediscipliner: drapering, mønsterfremstilling, CAD-mønsterfremstilling, tilbehør, syning, modekunst, strik, forretning, produktudvikling, foredrag, CAD modekunst, børnetøj og mere.

De fleste skoler opkræver et stort undervisningsgebyr for at undervise i et enkelt modefag inden for en bestemt modedisciplin, f.eks. Syning eller mønsterfremstilling. På University of Fashion betaler du meget mindre for at få adgang til ethvert modefag i enhver disciplin!

Klik her for at lære mere

Hvad er produktudvikling?

Uanset om du er interesseret i at designe din egen kollektion eller arbejde for en virksomhed, vores produktudvikling

Eksempel på en typisk UoF produktudviklingslektion

Tech Pack - læderjakke

Bare et par af de mange lektioner, der tilbydes i denne disciplin

Fashion Startup 101 - Del 1 - De grundlæggende

Denne lektion er den første i vores serie med titlen Fashion Start Up 101. I del 1-The Fundamentals vil modedesigner Kathlin Argiro komme i gang ved at bede dig om at vælge den markedskategori, du vil designe til, og derefter udforske, at kunden er i betingelser for alder, livsstil og demografi. Hun vil lede dig gennem forskellige distributionskanaler for at markedsføre dit produkt såvel som vigtige ting at overveje, da de vedrører pris, logo og juridiske problemer, så du kan skabe et vellykket brand.

Detaljer for lejligheder

Denne lektion lærer dig, hvordan du tegner en række detaljer til dine flade skitser, der kan bruges på bukser, toppe, nederdele, kjoler, bluser og frakker. Du lærer de rigtige typer markører, der skal bruges til konturer og sømme, samt hvordan man tegner forskellige slags topsting, knapper og lynlåse. Denne lektion er et must, hvis du tegner lejligheder og opretter tech-pakker. Udvid din viden om fladskitse ved at se vores andre lektioner i fladskitning, hvordan man tegner den kvindelige flade croquis, jeans flad og et nederdel flad.

University of Fashion tilbyder mange, mange flere lektioner inden for produktudvikling og teknisk design. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com .

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål