Keystone logo
University of Fashion - Online Fashion Design School CAD Fashion Art - Online-lektioner
University of Fashion - Online Fashion Design School

CAD Fashion Art - Online-lektioner

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 189 / per year *

Fjernundervisning

* Per år. Vi tilbyder også en tilbagevendende månedlig abonnementsrente på US $ 19,95 per måned.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvad er Fashion University?

Subscribe now

University of Fashion virker meget anderledes end de fleste mode design skoler. Vi opkræver ikke et særskilt studiegebyr for hver enkelt klasse, du tager. I stedet giver vi dig 24/7, on-demand adgang til alle vores mange hundrede fuldlængde video lektioner til et lavt abonnementsgebyr. UoF lektioner er udelukkende undervist af UoF og professionelle fagfolk, aldrig af amatører. Du vil se de nøjagtige samme foredrag og "how-to" demonstrationer undervist af de bedste mode skoler, men uden stive klassetider på ubelejlige steder. I stedet bestemmer du hvad, hvornår og hvor du vil lære. University of Fashion tilbyder lektioner i alle de store mode discipliner: draping, mønstrering, CAD mønstrering, tilbehør, syning, mode kunst, strikker, business, produktudvikling, forelæsninger, CAD mode kunst, børnetøj og meget mere. De fleste skoler opkræver et stort studiegebyr for at undervise i en enkelt modefag på en bestemt måde disciplin, som at sy eller mønster gør. På Fashion University vil du betale meget mindre for at få adgang til alle modefag inden for alle discipliner!

CAD Fashion Art Lessons

Vores Computer-Aided Design (CAD) lektioner blev oprettet med mode designer, fashion merchandiser og produktudvikler / teknisk designer i tankerne. Du vil lære grundlæggende til avancerede lektioner, herunder at bruge Adobe Illustrator® til Flats til Adobe Photoshop® til Surface Design. Vores Adobe InDesign®-lektioner gør det muligt at oprette linjer og din portefølje.

Forhåndsvisning af en typisk UoF CAD Fashion Art Lesson

Introduktion til Adobe Illustrator til Fashion Design

Bare et par af de mange lektioner, der tilbydes i denne disciplin

Introduktion til Adobe Illustrator (AI) til Fashion Design - # 1 I denne lektion vil du blive introduceret til Adobe Illustrators designværktøjer, paneler og få af de vigtigste nøglefunktioner, når du tegner med Illustrator. Du vil også lære at tilpasse og gemme dit design arbejdsområde. Denne funktion giver dig mulighed for at skifte fra et Illustrator-projekt til et andet uden at miste dine tegneværktøjer. Adobe Illustrator: Arbejde med lag - # 11 Denne lektion vil introducere dig til Layers and the Layers Panel, og demonstrere, hvordan de hjælper dig med at organisere dit arbejde. Du vil lære at tilføje, slette og arrangere lag, samt hvordan du vælger og flytter objekter fra et lag til et andet. Double Breasted Coat - Part 1 I den første del af denne lektion vil vi tegne det dobbelte breasted coat og se detaljer på det som knapper, knaphul og lapel. Vi vil også lave en pels krave. Fashion University tilbyder mange, mange flere lektioner i Computer-Assisted Fashion Art. Tjek dem ud ved at klikke på fanen Lektioner på vores hjemmeside på UniversityofFashion.com .

Klik for at abonnere

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Fjernundervisningsprogram i spildesign
    • Sofia, Bulgarien
  • Webinar: Prototyping Design Constraints and Industrial Feasibility
    • Online
  • Master of Fine Arts in Interior Design
    • Gainesville, USA